Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte, kdy přijde 1. vyúčtování za nasbírané body?
Ja tu kartu mam taky..a vubec nevim,na co ty body sbiram?Budou pak nejake vyhody?Jake? ![]()
Uctovali minulej vikend tak jim davam jeste tak minimalne tejden ![]()
taky by mě zajímaly výhody, nemám jí ale když jsem viděla jak se na ní všichni hrnou tak by mě to docela zajímalo
![]()
Taky ji mám, protože ani jinam nakupovat nechodím, ale zatím mi nic nepřišlo. Vyúčtovávali mi to k 25.10. Co jsem pochopila měly by přijít nějaké kupónky na slevy na zboží, podle toho co člověk v daném období nejvíc nakupoval.
Ja myslim, ze za kazdejch 300 bodu 30kacek kupon , nad 300 za kazdejch dalsich 100 10 korun
Tak zrovna včera jsem se ptala v Tescu na informacích a bylo mi řečeno, že to teď začnou posílat poštou, takže čekám. ![]()
IMI, já měla cca 356 bodů a těch 16 bodů mi převedli do dalšího období, takže se to počítá pouze do těch 350, ale taky by mě zajímalo co a jak to bude, vim, že by měly být nějaký ty slevový kupony, tak jsem na to zvědavá
Holky, na účtence z Tesca dole je stav bodů na vaší kartě - ted jsem to objevila ![]()
Petule, prave, posilaj slevovy kupony minimalne za 300 bodu a proste za kazdejch 10 bodu je 1 kc, tak to mocna pocitaj po 50 bodech a protoze v tom pripade ti zbyde 16 tak je prevedou do dalsiho obdobi.
Ale koukam, ze je nekde chyba - pises 356 a to je -15 jenom 340.
Jo a na uctenkach je vzdycky mnozstvi bodu pri poslednim nakupu plus ty z toho co je ta uctenka, musi se to secist, jestli to dobre chapu.
Já jsem strašně na to vyúčtování zvědavá. To tam snad nebudou rozepisovat položku po položce, ne
![]()
Jak polozku po polozce? Poslou kupony v nejaky hodnote ktera se odecte z nakupu a pak jeste slevovy kupony na urcity zbozi, ale myslim, ze spis na to zbozi, kteryho se potrebujou zbavit nez na to, ktery nejvic nakupujes. ![]()
Četla sem o tom tento týden v novinách,
koukněte sem:
http://ekonomika.idnes.cz/…koakcie.aspx?…