Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte (a co) teď na podzim něco na posílení imunity dětí? Je jasný, že nejlepší jsou vitamíny z čerstvého ovoce, ale když ho dítě moc nechce papkat…
Nám dr doporučila Imunoglukan a myslím, že to docela pomohlo, protože do té doby byl malý dost často nemocný
Ale může to být i jeho přirozenou schopností vývoje imunity, takže těžko říct ![]()
Synovi dávám - už od jara - Preventan junior a hodně se mi osvědčil. Je tuším od 3.let…nepíšeš, jak staré dítko máš ![]()
My taky bereme imunoglukan. Oba kluci. Mladší ho bral i loni od léta a to mu bylo 15m.
Pro mladší děti jsou i laktobacily.Možná něco z čínské medicíny.
ja davala malemu od 1.roku sirup PIKOVIT. Ten je vybornej, hoodne mu pomohl, byval dost nemocny, taky pomaha zvysovat chut na nova papkani - treba kdyz nema rad zeleninu, tak nam se zadarilo a po case si ji oblibil. Takze parada.
Ted jsme vyzkouseli pro zmenu sirup Martanci a zatim nevim, je to teprv tyden
Marek (1 rok) - Imunoglukan na doporučení mudry
Helenka (3,5 roku) - Imunoglukan + konstituční homeopatika
Kamarádka dává holčičkám (1,5 a 3,5 roku) Multi Sanostol a je spokojená.
My dávali nejdřív probio kapky, pak Imunoglukan a teď jsme dostali od dr. na předpis Ribomunyl, dnes jsme začali podávat, tak jsem zvědavá, jestli to bude fungovat…malej je jinak v jednom kuse nemocný, vyloženě snížená imunita…Od června nebyl tři týdny v kuse zdravý, aby mohl být naočkovaný… ![]()
Loni jsme měli Imunoglukan, ale bez úspěchu. Letos dáváme OK Alfu a zatím v pohodě.
Já mám oslabenou imunitu celoročně a beru Imunoglukan. Je to sice docela drahé, ale pomáhá to, zlepšilo se to.
Obnovuji a ptám se aktuálně - jestli je to tou zimou nebo čím, ale pořád se z něčeho hrabeme, celá rodina (hlavně teda já a manžel). Berete něco? Chodíme s holkama na plavání, do sauny… strava bych řekla, že je dobrá. Ale je pravda, že nějací extra sportovci nejsme…
Podle mě je to tím počasím, já mám jednou za rok pravidelně angínu (zrovna teď
) loni to bylo v květnu. Doktorka říkala, že je to s příchodem jara fakt normální. Máma má momentálně zánět dutin.
Malá jen trochu kašel - celou zimu otužuju, dávám Imunoglukan, železo a vit. B, občas sypké C, letos ťuk ťuk proti loňsku vůbec nic. Takže to asi zabírá, plus je ještě dobrý vit. D. Vše se dá získat i z přírodních zdrojů ![]()
Jinak OT - řešíte školku pro Ráďu?
@Sibyla0 No ani mi nevmluv, zánět dutin mám za sebou, nikdy jsem nebyla tolik nemocná jak letos. Chlap se taky pořád necítí dobře… My otužujeme na plaváčku. Ty ve sprše?
Ráďa už nastoupila na 2 dny v týdnu, ale teprve týden
Mánme firemní školku, tak mi ji takhle malou vzali.