Cinemáma – máte zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
31.10.10 22:19

CINEMA MÁMA

Znáte http://www.cinemacity.cz/cinemama.php ?:) napiste prosim zkusenost:) chystame se, klidne se muzete pridat :) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
31.10.10 22:20

Já už o tom uvažuji asi půl roku a ještě jsem se neodhodlala taky budu ráda za zkušenost :-)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
31.10.10 22:42

ja byla trikrat a nemuzu si to vynachvalit, ale cim mensi a mene hybnejsi ditko, tim lepe - aspon moje zkusenost. Ted uz jsme bohuzel presahli vekovou kategorii…

• Citovat
  • Upravit
4242
31.10.10 23:38

Jojo, ja souhlasim s tim, cim mensi a mene hybnejsi ditko, tak lepsi :lol: Prvni film jsem videla s pulrocnim Domcou, celou dobu mi krasne lezel v naruci, dokonce si na pul hodky schrupnul :lol:
Maminky, co byly s jiz lezoucima detma popripade uz s chodicima, hlavne se pridrzujicima schodu :mrgreen: si filmu tolik neuzily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
1.11.10 08:34

jeee to je perfektni, tam se asi vydám :) díky za tip .)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
1.11.10 09:06

napad dobrej, ale jestli je ton normalni kinosal, tak nemam sanci - dite na sedacce neudrzim. kdyby to byla nejaka jakokdyz kinokavarna poseta po zemi hrackami, tak snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
1.11.10 09:15

Je to pěkné,ale my máme ve středu plavání,a to je i tak dost náročné.A nedovedu si představit,že by Bobin vydržel chvilku v klidu a nekňourat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
1.11.10 09:26

Chodí tam kamarádka,chtěla jsem tam už několirkát jít ale máme to z ruky a ještě jsem se tam nedostala.Prej dobrý,kočárky se nechávají v jiném sále,tam se smí jen s autosedačkama nebo korbičkama.Na zemi jsou deky pro mimča,k dispozici jsou i plenky pampers.Mám to z doslechu od jedné maminy z naší diskuze,byla už dvakrát a chystá se po třetí takže se jí tam určitě líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
1.11.10 09:45
ciniminisek píše:
Chodí tam kamarádka,chtěla jsem tam už několirkát jít ale máme to z ruky a ještě jsem se tam nedostala.Prej dobrý,kočárky se nechávají v jiném sále,tam se smí jen s autosedačkama nebo korbičkama.Na zemi jsou deky pro mimča,k dispozici jsou i plenky pampers.Mám to z doslechu od jedné maminy z naší diskuze,byla už dvakrát a chystá se po třetí takže se jí tam určitě líbilo.

Ha, ta mamina z diskuze jsem já :mrgreen:

Ahoj Cini :mavam:

Byla jsem na Floře.
Lepší jsou , dle mého, filmy český, člověk nemusí sledovat titulky :palec: Teď tam , tuším, dávaj americkej, tak nejdu, zas všechno vidět nemusím :mrgreen:

Kočáry se nechávaj ve vedlejším sále, s sebou sedajdu nebo korbu. Dole pod plátnem byly deky s hračkama, tam povětšinou ty lezoucí děti. V rohu stály 3 přebalováky i s Pamperskama :palec:

Bylo to dobrý, film jsem si , vzhledem k okolnostem, i tak dobře užila :dance: Miminka spala, řvala, občas se tam skutálela ze schodů, ale jinak fajn, hlavně, že člověk vypadnul z domu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
1.11.10 09:53
Bébka píše:
ciniminisek píše:

Ha, ta mamina z diskuze jsem já :mrgreen:

Ahoj Cini :mavam:

Byla jsem na Floře.
Lepší jsou , dle mého, filmy český, člověk nemusí sledovat titulky :palec: Teď tam , tuším, dávaj americkej, tak nejdu, zas všechno vidět nemusím :mrgreen:

Kočáry se nechávaj ve vedlejším sále, s sebou sedajdu nebo korbu. Dole pod plátnem byly deky s hračkama, tam povětšinou ty lezoucí děti. V rohu stály 3 přebalováky i s Pamperskama :palec:

Bylo to dobrý, film jsem si , vzhledem k okolnostem, i tak dobře užila :dance: Miminka spala, řvala, občas se tam skutálela ze schodů, ale jinak fajn, hlavně, že člověk vypadnul z domu :wink:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem ti to ted chtěla přeposlat aby si holkám poradila :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.11.10 09:45

ozivuji tuto diskusi - s jakym nejstarsim ditkem jste byli na Cinemame?

Za mne to bylo rok a bylo to tak na hrane… 8-o :wink: , ale vydrzela mi na kline - byly jsme na Coco Chanel - ja si to moc uzila - prvni pulku filmu zabral klasicky rohlik, dalsi pal pohupovani na kline a na zidli…i tyobcasne vypadky titulku se dali - alespon jsem se utvrdila v tom jak jsem hodne z franiny uz zapomnela… :oops:

Jinak souhlas, ze nejlepsi je cesky film. Ja teda nejak neprisla nachut tomu - batolit se dole na dekach - to z filmu pak clovek nevidi nic a doslova a do pismene lize platno…

• Citovat
  • Upravit
7782
8.11.10 17:28
Hanka1 píše:
ozivuji tuto diskusi - s jakym nejstarsim ditkem jste byli na Cinemame?

Za mne to bylo rok a bylo to tak na hrane… 8-o :wink: , ale vydrzela mi na kline - byly jsme na Coco Chanel - ja si to moc uzila - prvni pulku filmu zabral klasicky rohlik, dalsi pal pohupovani na kline a na zidli…i tyobcasne vypadky titulku se dali - alespon jsem se utvrdila v tom jak jsem hodne z franiny uz zapomnela… :oops:

Jinak souhlas, ze nejlepsi je cesky film. Ja teda nejak neprisla nachut tomu - batolit se dole na dekach - to z filmu pak clovek nevidi nic a doslova a do pismene lize platno…

No ono je to jen do 18ti měsíců,větší už tam nesmí.Ono taky záleží na určitém dítku a mamince.Když budu věět,že dvě hodiny moje dítě nevydrží tak tam nepolezu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
8.11.10 18:09

no mne by zajimalo - jak urcuji tech 18 mesicu - od oka? Nebo se musite prokazovat dokladem (kdyz pominu, ze mam OP jeste na jine trvale bydliste a dceru v nem psanou nemam ani to neplanuju) - zdravotni kartou treba? Tedy dotaz pro ty maminky co jiz tam s vetsim ditkem byly nebo byly vubec 8-)

Jinak souhlas s tou soudnosti - naposledy se tam maminka vykrafavala po mobilu, ditko ji ulezlo a skutalelo se ze schodu, kamaradky neposedny chlapik se zas zapasoval mezi sedacku a ulicku 8-o

Ja planuju s obema holkama priste na animovany Ja Padouch a platit budu za obe detske vstupne - s tim problem nemam - jde mi o to vyzkouset zda dvaapul rolu mlada vydrzi kino, i kdyz iluze si nedelam a prece jen se mi nechce do bezneho promitani, kde bude rusit, bude tam tma a pusteny to nahlas /tady je polosero/polosvetlo a zvuk ztlumeny/

• Citovat
  • Upravit
7782
8.11.10 18:14
Hanka1 píše:
no mne by zajimalo - jak urcuji tech 18 mesicu - od oka? Nebo se musite prokazovat dokladem (kdyz pominu, ze mam OP jeste na jine trvale bydliste a dceru v nem psanou nemam ani to neplanuju) - zdravotni kartou treba? Tedy dotaz pro ty maminky co jiz tam s vetsim ditkem byly nebo byly vubec 8-)

Jinak souhlas s tou soudnosti - naposledy se tam maminka vykrafavala po mobilu, ditko ji ulezlo a skutalelo se ze schodu, kamaradky neposedny chlapik se zas zapasoval mezi sedacku a ulicku 8-o

Ja planuju s obema holkama priste na animovany Ja Padouch a platit budu za obe detske vstupne - s tim problem nemam - jde mi o to vyzkouset zda dvaapul rolu mlada vydrzi kino, i kdyz iluze si nedelam a prece jen se mi nechce do bezneho promitani, kde bude rusit, bude tam tma a pusteny to nahlas /tady je polosero/polosvetlo a zvuk ztlumeny/

To teda fakt nevím :lol: jestli fakt chtějí vidět tu zdravotní :nevim: .

No zkus to a uvidíš,mě klučina v kině vydržel ale byli mu tři tak nevím,hlavně každé dítko je jiné,no.
Maminu s mobilem bych hezky vyvedla. :roll: Si jde do kina telefonovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová