Lze se zbavit tetování?

13114
1.11.10 13:14

Lze se zbavit tetování???

Chtěla bych se zeptat, jestli si někdo nechával odstranit tetování laserem??? Pokud ano, zmizelo úplně?? Mám kolem ramene vytetovaný pásek a chci ho odstranit, ale většina mě straší, že i po laseru zůstane pásek vidět, jen zmizí ta černá barva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nikynka86
1.11.10 13:17

Ahoj,
obavam se ,ze i kdyz tetovani zmizi,jizva a hodne nehezka po nem Ti zustane!!!

Co treba pretetovat nejakym jinym motevem ktery se Ti bude libit?

• Citovat
  • Upravit
18
1.11.10 13:19

ahojky,nchavala jsm si asi před 2lety v cizině odstranit kérku na ruce laserem a ptž jsem to chtěla mít za sebou tak mi zbytek kérky chirurg odstranil vyřiznutim,po tetování už není památky ale jizvy po šití je vidět a dost…záleží na kterém místě tetování áš jestli na hodně viditelném či ne a taky počitej s tim že na laser budeš muset chodit několkrát,hnd napoprví ti to neodstraní
paa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
1.11.10 13:19

Muzes kouknout,ta kuze je spalena a jizva tam je vzdycky a hodne oskliva… :nevim:

http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
13114
1.11.10 13:20

Nikynko i u kvalitnějších laserů??? Já právě už žádné tetování nechci, hodně chodím v šatech a prostě se mi to už nelíbí.Pochybuju, že bych našla motiv, který by mě nadchl natolik, že bych se nechala přetetovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
1.11.10 13:22

Niki, škoda že tam není ukázáno jak to vypadá cca za tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
1.11.10 13:24
derida píše:
Nikynko i u kvalitnějších laserů??? Já právě už žádné tetování nechci, hodně chodím v šatech a prostě se mi to už nelíbí.Pochybuju, že bych našla motiv, který by mě nadchl natolik, že bych se nechala přetetovat.

Jj,clovek by mel brat,ze je to na cely zivot,ze se toho jen tak nezbavi.A kdyz jo,bude to bolestive ,stat hodne penez a bude jizva :(
Ale ja jsem na tom stejne,take bych to jedno radeji nemela :cert:

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
1.11.10 13:27

derida
koukni tady ,jsou tam pred a po :)
 http://www.plasticka-chirurgie.info/…a-pigmentaci?…

• Citovat
  • Upravit
13114
1.11.10 13:29

Niky, já když jsem si ho před 11lety nechávala dělat, tak zrovna k nám přišlo permanentní tetování. Tak jsem do toho šla, protože paní mi slibovala, že je to max.na 5 let a pak to samo zmizí. A prdlajs :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
1.11.10 13:30

Tak to není zas tak hrozné, sice to malinko vidět jde, ale třeba časem se to ztratí úplně????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
1.11.10 13:31

Deri
no,tak to byla mylna infornace.Ale pry jsou tetovani,ktery casem mizi…to uz jsem taky slysela…
No,zvaz pro a proti.
Jaka je cena,zjistovala jsi?Ja bych mela vetsi strach z odstraneni nez udelani noveho :D

• Citovat
  • Upravit
13114
1.11.10 13:33

Cenu jsem nezjištovala, ale jsem ve fázi, že pokud mi někdo slíbí, že třeba po roce tam nic nebude, tak zaplatím cokoliv.
Já už byla i u tatéra, abych se zeptala, jestli mi to přetetuje na něco jiného, ale bohužl by mi to musel o něco zvětšit, takže to nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
1.11.10 13:37

No,to je fakt…musel by udelat trochu vetsi ,aby se prekrylo.
Hmm,ja mam tetovani na stydke kosti ,jde schovat pod kalhotky,plavky atd…ale je takove vybledne,nedotazene,proste se mi nelibi,ale ted nemam kacky na predelani,je dost velke ,cca 10-15cm cm v prumeru.Dolu by asi slo,ale tam by to taaak bolelo :/
jj za blbost se plati :) (viz. ja)

• Citovat
  • Upravit
13114
1.11.10 13:41

Niki, já kdybych neměla tady ten trapný pásek, tak jsem chtěla iniciáli děti za krk. Tam je to takové decentní. Ted jen potřebuju, aby mi někdo napsal, že se tetování zbavil bez následků a peláším se objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.11.10 13:43

Taky mam dve tetovani,jedno na pazi a obcas uvazuji,ze bych ho dala odstranit laserem,mam ho uz 12let,predtim jina moznost nebyla,take nosim hodne saty,ale nastesti mam pasek z malych slunicek takze nic dramatickeho.
Ale abych podstupovala tu bolest,jizvu a stejne ti nikdo nezaruci ze to nezmizi…no tak to si to na te ruce radeji necham..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová