Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taminko, dobře ted jsi ještě mladá, ale při představě 60leté babiny s páskem na ruce-brrrr
Ale zase je možnost, že třeba do té doby vymyslí něco, čím se to bude dát zaručeně odstranit.
Ale já už se toho chci zbavit teeeeed!!!!
Deri
ja mam jmeno a datum narozeni syna na krku ,je povedene,od profesionala,navrhovane mnou a jim a jsem opravdu spokojena…
Tami
jj,to si taky myslim,takze porad ho mam a nastesti neni na ocich ![]()
tak a ted nekdo,kdo to podstoupil,holky???
Ty brďo po zkouknutí toho videa by mě na odstranění nedostali ani kdyby mi platili zlatem.
Asi bych opravdu zauvažovala nad tím, předělat to na něco jinýho.
Holt kérka je na celý život a musí se s tím počítat. Proto jsem vybrala místo, kde to není denně na očích, dokonce ani v plavkách není tolik vidět. Akorát časem se rozroste.
Derido sice 60.letá babča s páskem bude docela vostrý, ale představ si takový ty celopotetovaný magory, jak ti budou vypadat.
A až budeš stará babka tak přece nebudeš nosit vykrojený šaty a tílka,aby ti bylo vidět to rameno to budeš nosit věci s krátkým rukávem a to většinou rameno zakryje.
Já mam 2 tetování na rameni a nelituji toho a odstranit bych si je nenechala ,když vidím jak to dělají.
A ty máš klasický nebo permanentní?
Já mám dvě tetování dělané taky od profesionála.. jedno před 8mi a druhé před 7mi lety. Každopádně to, které mám na noze už je takové namodralé (a kdysi bylo krásně černé) a to na zádech nevidím, takže nevím
! Ale záleží na kvalitě barvy a taky by se mělo tetování po několika letech nechat „přejet“ znova.. z toho videa mi přeběhla husí kůže po zádech. I když ty svoje bych nejraději taky dala pryč a dost jsem uvažovala, ale vidím to tak, že mi prostě zůstanou
.A co jsem slyšela, tak to prý neskutečně bolí…
Deninko, třeba já když jsem si nechala udělat tetování, tak jsem na něj dostala doživotní záruku. Kdykolikv můžu zajít a nechat si ho opravit.
Jo taky jsem slyšela, že odstranění bolí víc jak udělání a taky mnohem víc stojí.
sexyfraga píše:
A až budeš stará babka tak přece nebudeš nosit vykrojený šaty a tílka,aby ti bylo vidět to rameno to budeš nosit věci s krátkým rukávem a to většinou rameno zakryje.
Já mam 2 tetování na rameni a nelituji toho a odstranit bych si je nenechala ,když vidím jak to dělají.
A ty máš klasický nebo permanentní?
Krátký rukáv mi to tetování rozhodně nezakryje!!! Mám permanentní, ale mám ho už 11let, takže pochybuju, že by zmizelo ![]()
Holky, já bych tu bolest klidně podstoupila, jen když mi někdo zaručí, že prostě po tetování nebude ani památka. Jeden známý má kamaráda a ten si nechal odstranit tetování a prej mu tam nic nezůstalo, jenže jsem to neviděla.
Ikdybych ho měla na ramení, tak přece i starší dámy nosí v létě trička bez rukávů ![]()
Tetování jde vybrousit ale všechny co sem viděla po zákroku měli jizvy,ale třeba už to jde vymazat v dnešní době ještě lépe ![]()
Lenti, přiznám se, že zas tak moc mi ta tmavě modrá barva nevadí
. Ale možná s tím jednou něco udělám ![]()
Taky mám tetování, v oblasti beder. Je docela velký. I když je velmi kvalitně provedený zkušeným tatérem, tak přeci jen se přiznám, že už jsem taky přemýšlela, jestli by nebylo vhodný ho třeba okolo 40let dát pryč…
Ale po shlédnutí toho videa mi asi zůstane. No budu asi mírně k smíchu někde v důchoďáku, až mě mladý dvacítky budou přebalovat a já na zádech kérku, ale jak už tady někdo psal: „Za blbost se platí…“
Ještě mě napadá zkusit se někde zeptat přímo na klinice plastické chirurgie, třeba by o něčem věděli. Ale asi bude pravda to, co tu holky píšou, že jizva zůstane vždy.
Taky mam to „nehezke“ do modraa nevadi mi to,ba naopak jsem rada,ze svetla a mizi a proste ho predelam az budou finance.
Jinak holky,s tim „Az budu stara,bude to vypadat blbe…“
Bych si hlavu nedelala,az budeme my stare,tak bude mit tetovani kazda baaka vedle nas
![]()