Tesco Club Card

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
25.11.10 16:48

Nám došly poukázky včera. Jsem z Brna.
Jo bylo toho za 80,– káčé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1586
25.11.10 17:02

Ahoj :mavam: tak me taky po mesici a neco prislo prvni vyuctovani a to tam chodime celkem casto a dostali jsme slevu taky celych 80 kc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
25.11.10 20:04

my 55kč a 6 poukázek :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.11.10 20:19

Já dostala k prvnímu vyčtování 105,–kč :lol: :lol: ato jsem tam skoro každej den :lol:
Jooo a slevový poukázky,jako třeba na sušenku Mila za 1kč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3543
25.11.10 20:27

tak u nás zatím nic není.. čekám kdy mi něco dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
25.11.10 20:38

My dostali poukázky za 100kč a 6× slevu na zboží (např. 4kč na sušenky, 5kč na krekry…) moc se teda nepředvedli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
25.11.10 20:46

no to teda nic moc.. spíš zlodějina na nalákání blbů jako jsem já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
25.11.10 20:50

Náhodou…dostala jsem 125,– + nějaké poukázky na slevu,a to chodím tak 2× týdbně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vh123
27.11.10 16:27

club card

dnes jsem poprvé vyzkoušela propagované slevy s Tesco club card :-D slevové kupony jsem dávala ke zboží na které se sleva vztahovala, pan pokladník :oops: mě upozornil, že to není potřeba ať je položím za celý nákup a v tom jsem zbystřila a čekala co bude dál :roll: tak to jsem čuměla 8-o pan pokladník :oops: odečetl slevu za celý nákup - co odečetl prostě kupony přejel přes pokladnu a v tom momentě jsem začala pochybovat..... s manželem jsme studovali účtenku a světe div se :-o slevy tam byly s matematickým znaménkem + můj selský rozum předpokládal, že tam bude - :wink: tak jsem šla zpět k pokladníkovi :oops: , aby mi vysvětlil jak to tedy funguje poněvadž na účtence není částka, kterou jsem ve skutečnosti zaplatila chvíli jsme civěli oba na účtenku pak mi laskavě sdělil, že jen to přejíždí přes kasu ať si zajdu na informace :zed: nevěřila jsem svým očím starší dáma :-? na to taky hleděla po nějaké chvíli počítáním na kalkulačce říká to je nějaký divný a aby nás nebylo málo přidal se vedle postávájící mladík z hlídací služby :hug: no a na závěr jsme se shodli :-D sleva je odečtená, ale ne na uvedené zboží, proč není na účtence cifra kolik jsem ve skutečnosti zaplatila nikdo nevěděl :?: takže až jsem přišla domů na kalkulačce jsem si to projela a ručně jsem si dopsala částku, kterou jsem zaplatila je to správně? :palec: přeji všem veselé nákupy s Tesco club card :-P

• Citovat
  • Upravit
2237
27.11.10 16:35

mě to připadá spíše jako sranda. Přišly nám poukázky za 50,– a šest šeků na slevy. Zajímalo by mě, kolik je stojí to natištění a zaslání a kdo to nakonec zaplatí, no my zákazníci. Kdysi, když jsem pracovala v kauflandu, jak se kaufland otvíral,tak jsme se ptali na platby kartou. Říkali, že karty se brát nebudou proto, aby zboží bylo co nejlevnější, tím když se budou brát karty, tak to v koncové částce zaplatí zákazník na ceně zboží. Dnes berou karty i tam, ale je to pravda, že veškeré výhody si zákazník sám zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
27.11.10 18:19

no, tak to mě přišlo 35,–! a 6 poukázek na slevy, který ani nevyužiju, protože se mi nehoděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
27.11.10 19:40

no když to srovnám s klubem DM drogerie který funguje úplně stejným způsobem tak mi ten Tesco připadá dost zoufalej :think:

• Citovat
  • Upravit
vh123
27.11.10 20:42

slevy..

to je totiž úplně jedno hodí - nehodí, kupony projedou na koci nákupu :lol:

• Citovat
  • Upravit
3543
27.11.10 22:07

holk tk nám nic nepřišlo a to tam máme skoro 60bodu ted jsem se na to dívala…
takže se na to nejspíš vykašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
27.11.10 22:12

Mě přišly kupony na 155kč a ještě mám spousty bodů do dalšího období a to už teď mám zase několikanásobně více, než přičítají maximálně na 3měsíce. Jak to budou dělat??? Budu mít pak měsíc nákupů zdarma?:D. A ještě přidaly kuponky na slevy, které určitě nevyužiju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová