Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
jsem na emiminu moc ráda, ale proč mi nutíte do mých oblíbenách diskuzí reklamní témata…nejsem těhulka, nepotřebuju si mazat pupek proti striím a docela to obtěžuje…já vím reklama je potřeba ale tohle mi už připadá docela moc, hlavně, když to téma ani nejde odškrntout a odstranit z oblíbených…
D.
Mně to taky přijde divný. Proč si raději nekoupí banner? To každý chápe a toleruje. Na banner se já osobně i ráda kouknu.
Myslíš teď založené témata: Otoky nohou a péče o bříško a uživatelku Elasti-Q ![]()
Je to tak, a admin by to měl smazat ![]()
Holt reklama není zadarmo a tak se někteří snaží jí protlačit kde můžou ![]()
Taky mě to nas*alo, jen co jsem sem vlezla
Taky mě rozčiluje ten panel od Nivey nebo co to je, co při každém přihlášení letí obrazovkou dolů!
Přidávám se, zrovna jsem chtěla založit téma, dobře že už tu je. Chápu že peníze z reklamy jsou důležité, ale nepotěšilo to. Zatím jsou tam ty reklamní diskuse jen dvě, takže to zas tak nevadí, ale jestli jich tam bude časem celá stránka ![]()
Přimlouvám se za to, aby šla taková diskuse odstranit z oblíbených… vždyť takové ty velkoplošné obtěžující reklamy přes text typicky také jdou vypnout.
ElastiQ používám, ale jestli mi ho budou takhle nutit, tak přestanu ![]()
Holky jinak podle mě je třeba do takových diskusí nepřispívat, aby se ukázalo, že to nemá ten správný reklamní efekt ![]()
já proti reklamně nic nemám, spíš naopak… pracuji v oblasti marketingu a s různými formami reklamy se setkávám denně.
reklama ale musí splňovat určité náležitosti - tzn. nesmí být skrytá, musí být označená jako reklama a musí být tudíž na první pohled identifikovatelná jako reklama.
Asi tak, dobrá věc reklamu nepotřebuje,tu si lidi najdou sami … i já,stejně jako zakladatelka si nepotřebuju mazat břicho ani nic jinýho,strie ani celulitidu nemám a v neposlední řadě pochybuju,že nějaký krémíky pomůžou,když sama dotyčná kašle na posilování a cvičení,kort když už celulitidu a strie měla před těhotenstvím,já si ještě pár let kazit postavu opravdu nehodlám
.
Admini o té reklamě ví, není to skrytá reklama https://www.emimino.cz/…rankovani/2/#…
Katrinka píše:
Myslíš teď založené témata: Otoky nohou a péče o bříško a uživatelku Elasti-Q![]()
Je to tak, a admin by to měl smazat
Holt reklama není zadarmo a tak se někteří snaží jí protlačit kde můžou
Tahle je ale oficiální, jak myslíš, že by se ti dostala na profil? Kromě toho tu admini uvedli diskuzi,k de to sami píší…
Jinak mně taky nevadí, pokud jich je tam pár, ale vadilo by mi, kdyby sloupeček reklamních diskuzí byl takový, že by pak moje oblíbené diskuze ztratily na přehlednosti a posunuly se někam na další stránku seznamu. Rozhodně jsem ale radši za tohle než za ty pitomé reklamy, co mi sjíždějí přes celou obrazovku a občas na ně kliknu chtě nechtě, tady si aspoň můžu sama vybrat, jestli to budu číst…
admin píše:
Zdravím,
ve spolupráci s firmou Elasti-Q jsme domluvili možnost konzultace přes diskusní fórum o výrobcích Elasti-Q a ostatních blízkých tématech těhotenství - prevence strií, otoky nohou, péče o bříško atd.Určitému počtu zájemkyní zašle Elasti-Q kosmetické vzorky na vyzkoušení. Více informací dodáme v dalších dnech.
V červnu se také rozjede soutěž, ve které budete moci hlasovat o fotku s nejhezčím bříškem.
Doufáme, že této nabídky využijete a přijde vám vhod
Pěkný den,
Tereza
Je to zkopnuto z tématu: # Oživená:Novinky v diskusi na eMimino.cz
19.10.10 17:28
Jinak tedy mně je to fuk, kdo nechce ten přece nerozkline, ne? ![]()
Jo, ale není tam nic o tom, že ty diskuzní témata bude mít každá z nás na svém profilu. Pro mě je toto obyčejný spam ![]()
Nic proti reklamě ani založeným tématům nemám, ale ty v oblíbených mě taky štvou
![]()
mě je to celkem jedno, komu to vadí ať to přehlíží.. já třeba když mě to nezajímá tak to prostě přehlížím a je to… dělat si nervy s něčím tak nedůležitým… ![]()
Mně hlavně obtěžuje, že to dávají do těch diskusí a neoznačujou to jako reklamu. I když jsem těhotná, pupek si ničím nemažu a pokud si ten, co to tam dal, myslí, že třeba začnu, tak se náramně plete
aspoň vím, kdybych s tím někdy začít chtěla, co si nemám kupovat. Navíc nahoře už mají banner, tak nechápu, co to má s těma diskusema znamenat ![]()