Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nevím, jestli dobře zařazuji, ale nejspíš ano. Prosím, je to opravdu spíš úsměvné.
Dnes jsem koupila chleba. Nic tak omračujícího
.
Chtěla jsem jej teď nakrájet na večeři a on se naprosto rozdrolil. Na ty nejmenší drobečky, takže vcelku zůstala jen kůrka
. Nože mám ostré jako svůj jazyk
, pecen jsem nemačkala, takže drolit se kvůli mě nemohl…
. Zkoušela jsem rozkrojit ze všech stran, všude se drolí stejně…Pekaři se pro něm zřejmě prošli nebo co…
.
Já si z toho dělám tak trochu srandu, že je to spíš k úsměvu. Ale zase je pravda, že dneska za chleba dáme 26,– ani nemrknem, že?
Nekoupila jsem to ve velkém hyperřetězci, ale v malém vesnickém krámku.
Zítra jej vezmu asi paní vedoucí zpátky do obchodu a uvidíme, co mi na to řekne. Jestli mi nabídne jiný nebo vrátí peníze nebo se vysměje.
Co vy? Reklamovaly by jste taky?
Já nad tímhle většinou mávám rukou, páč už se mi tam nechce, ale jestli tam jdeš, tak ho vem…podle mě tam něco zapomněli dát, asi nejsi jediná, co si nepochutnal ![]()
Můj brácha neváhal jet do krámu omlátit jim o hlavu chleba, kterej byl uvnitř plesnivej, přes půl města. Jasně, neekonomický, ale šlo o princip. Dostal zpátky peníze a poukázku na nákup za tři stovky ![]()
Já bych ji ho odnesla určitě
Už jen proto, aby upozornila dodavatele…
radúna píše:
Nevím, jestli dobře zařazuji, ale nejspíš ano. Prosím, je to opravdu spíš úsměvné.Dnes jsem koupila chleba. Nic tak omračujícího
Já si z toho dělám tak trochu srandu, že je to spíš k úsměvu. Ale zase je pravda, že dneska za chleba dáme 26,– ani nemrknem, že?![]()
.
Chtěla jsem jej teď nakrájet na večeři a on se naprosto rozdrolil. Na ty nejmenší drobečky, takže vcelku zůstala jen kůrka![]()
. Nože mám ostré jako svůj jazyk
, pecen jsem nemačkala, takže drolit se kvůli mě nemohl…
![]()
. Zkoušela jsem rozkrojit ze všech stran, všude se drolí stejně…Pekaři se pro něm zřejmě prošli nebo co…
![]()
.
Nekoupila jsem to ve velkém hyperřetězci, ale v malém vesnickém krámku.
Zítra jej vezmu asi paní vedoucí zpátky do obchodu a uvidíme, co mi na to řekne. Jestli mi nabídne jiný nebo vrátí peníze nebo se vysměje.
Co vy? Reklamovaly by jste taky?
Stokrát jsem si říkala, že příště jim to pojedu hodit na hlavu. Kdybych to měla za rohem, jdu tam. Koupila jsem si krájený slunečnicový chleba a mezi plátky normálně protkaný vlákny jako pavučina.
Tchýně pracuje v pečivu a říkala, že by si krájený chleba nikdy nekoupila, tak jsem holt blbá ![]()
Já bych jim ho do obchodu taky donesla. Občas se mi chce nad nějakou podobnou „prkotinou“ mávnout rukou, jenže pak si říkám, že když si nebude stěžovat nikdo, tak se nic nezmění ![]()
řešit takové věci je důležité, aby nám výrobci nekáleli na hlavu
Oni hřeší na to, že spousta lidí nad tím mávne rukou
Nevím jak u vás, ale třeba v Tesco jsem šla něco reklamovat a ani se neomluvili. Bodýčka v akci stály 190kč místo 300kč, toje 110rozdíl. Šla jsem říct že jsou v akci, nejdřív zjišťovali, půlhodiny jsem tam stála. Pak po mě hodili peníze a nic. ani pozdrav ani omluva. Třeba v Glóbusu se ti omluví a dají dárek.
Souhlasím s tím Globusem, brácha ten chleba reklamoval u nich ![]()
Radů na tvůj dotaz ti asi neodpovím-popravdě jsem typ člověka, kterej pokud nejde o tisicový položky,tak nereklamuju nic-nedávno jsem příkladně koupila kuřecí prsa v „akci“ a koukám vždycky na barvu a byly dobrý, ale druhej den se mi prostě už nezdála barva-už jako by místama zelenožlutý-jako by se na ně vylila žluč a už ani ta vůně se mi nelíbila-nasmrdělo, ale prostě v pořádku to nebylo-a to měly ještě týden trvanlivost
hmmm takže opět zase zřejmě prodloužená(přebalená) záruka ![]()
Stály 65 korun, ale i když mám obchod před barákem-nešla jsem s tím, i když jsem měla, ne pro těch 65 kaček ,ale z principu, aby jim to neprocházelo…prostě je spapkal náš kocour ![]()
Ale s tím chlebem jak popisuješ mám zkušenost též a myslela jsem si, že je to tím, že je čerstvej, ale dělal mi to chleba i 2-3 dna „starej“ takže kde je závada????????To by mě zajímalo ![]()
Radúno, když koupím u nás v pekárně chleba a chci ho hned ten den nakrájet, tak se tak drolí už při krájení a když se podaří ukrác celý krajíc, tak nejde ani máslo natřít, že se rozpadá
nenapadlo mě ho jít reklamovat, mohla bych je okašlat se z někým hádat kvůli chlebu
ale nastrouhám ty kousky co odpadly nechám usušit a pak tím zahušťuji guláš. Ale taky mě to vytáčí, jestli to tak šidí, že se to pak rozpadá
raději už se té pekárně vyhýbám obloukem a chodím tam jen v největší krizi
. Kauflandský se nedrolí, ale zas je kyselý ![]()
Dittuš, tak chleba byl 100% dnešní. Ta paní vedoucí toho pidi vesnického krámku by si totiž (ač je jinak potvora, co ráda prodá prošlé zboží ani nemrkne) u pečiva v pondělí „nelajzla“ narvat do regálku staré pečivo. Nemá přes víkend totiž otevřeno a lidi by v pondělí poznali, že jim tam rve páteční chleba. To prostě poznáš po hmatu.
Takže to spíš tipuju na ty pekaře…
Jinak ona teda moc ráda přelepuje expiraci cenovkou - to je její specialitka. Ale já su mrcha, co si tu cenovku s chutí odlepí, páč jsem jí už byla párkrát takhle vrátit zboží… prošlé. Už prostě z principu, protože mi místo omluvy jaksi vysvětlila, že......cituji:… „cikáni po sociálkách koupí všechno, i to prošlé“… zboží..... ![]()
Ivuš, právě, že u nás je pouze opavský a ten se nedrolí nikdy.
radúna píše:
Dittuš, tak chleba byl 100% dnešní. Ta paní vedoucí toho pidi vesnického krámku by si totiž (ač je jinak potvora, co ráda prodá prošlé zboží ani nemrkne) u pečiva v pondělí „nelajzla“ narvat do regálku staré pečivo. Nemá přes víkend totiž otevřeno a lidi by v pondělí poznali, že jim tam rve páteční chleba. To prostě poznáš po hmatu.
Takže to spíš tipuju na ty pekaře…
Jinak ona teda moc ráda přelepuje expiraci cenovkou - to je její specialitka. Ale já su mrcha, co si tu cenovku s chutí odlepí, páč jsem jí už byla párkrát takhle vrátit zboží… prošlé. Už prostě z principu, protože mi místo omluvy jaksi vysvětlila, že......cituji:… „cikáni po sociálkách koupí všechno, i to prošlé“… zboží.....
Radů asi jsem to špatně napsala-nemyslela jsem to tak, že ten tvůj chleba nebyl dnešní, ale tak, že se mi chleba taky drolil mockrát a myslela jsem si, jak píše Ivuš-že je to tím, že je čerstvý, ale on se drolil i po 2-3 dnech, takže tím to nebylo............
jinak právě před chvílí mi manžel donesl čerstvej chleba z Billy-nevím, co je to ze pekárnu, ale je úžasnej a nic se nedrolí
hmmm mlaskám ho s máslem a s medem ![]()
Ale ta vedoucí z toho vašeho krámku je teda hustá
a ještě přijít s takovým vysvětlením
Páni Svatý ![]()
Takže jste dneska jako bez večeře jo??? ![]()
IvkaH píše:
Radúno, když koupím u nás v pekárně chleba a chci ho hned ten den nakrájet, tak se tak drolí už při krájení a když se podaří ukrác celý krajíc, tak nejde ani máslo natřít, že se rozpadánenapadlo mě ho jít reklamovat, mohla bych je okašlat se z někým hádat kvůli chlebu
ale nastrouhám ty kousky co odpadly nechám usušit a pak tím zahušťuji guláš. Ale taky mě to vytáčí, jestli to tak šidí, že se to pak rozpadá
raději už se té pekárně vyhýbám obloukem a chodím tam jen v největší krizi
![]()
. Kauflandský se nedrolí, ale zas je kyselý
konec českého chleba http://cukrar.gastronews.cz/show.asp?…