Rekonstrukce a sousedi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
10.10.20 11:43

@BukvickaMalicka
Lepší zavřít oči a zacpat uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.20 11:48
@PetyMimi píše:
@BukvickaMalicka
Lepší zavřít oči a zacpat uši

Bydlet. v paneláku je prostě hrozný narušení soukromí. A osobní prostor se tam nebezpečné prolína všichni se všema.

Swingers bydlení no, každej chce pichat(bydlet) ale ne každej každýhp pustí na svuj orgán(osobní prostor) a to vytváří konflikty a pak jeden bud drží a ostatní si ulevi(bukkake). Nebo se nedá a je to tortura gangbang.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15816
10.10.20 12:03
@BukvickaMalicka píše:
Bydlet. v paneláku je prostě hrozný narušení soukromí. A osobní prostor se tam nebezpečné prolína všichni se všema.Swingers bydlení no, každej chce pichat(bydlet) ale ne každej každýhp pustí na svuj orgán(osobní prostor) a to vytváří konflikty a pak jeden bud drží a ostatní si ulevi(bukkake). Nebo se nedá a je to tortura gangbang.

Soukromí v paneláku je nesrovnatelně větší, než u těch RD na malinkých pozemcích nalepených vedle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
10.10.20 12:12
@Zumpa píše:
Soukromí v paneláku je nesrovnatelně větší, než u těch RD na malinkých pozemcích nalepených vedle sebe.

Tak radovka 2+1 a pozemek 100m2 bez zastaven plochy je parodie na dům no…
Ale v paneláku slyšís úplně všechno, pr3s stupacky ještě hůř. A stezovsni ale i bezohlednost, je tam sportovní disciplina.

Jak se projevuje to větší soukromí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
24.10.20 11:01
@Pe-G píše:
U nás v baráku během 6-ti let proběhlo přes 6 rekonstrukci, každá cca na 2-3 měsíce a ta pod náma na skoro rok! Už jsme toho měli plné zuby, pořád vrtání, bouchání, sbijeni. Prodali jsme a šli do baráku, snad už bude klid.

Tím bych se moc neuklidňovala. I na baráku můžete mít nepříjemné sousedy a o klidu si taky můžete nechat jen zdát hlavně, pokud je to na vesnici. Motorové pily, sekačky a strunovky frčí celé dny a nejvíc o víkendu, když si chcete v klidu vypít kafe na a terase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
25.10.20 19:03

@Veveří Jasně,ale jelikož je to samostatně stojící barák tak mi v něm bez mého souhlasu nikdo vrtat nebude. A co si dělají sousedi u sebe je mi jedno. A na vesnici není, je ve městě a tam to je přece jen klidnější, jsou tam pidi pozemky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15816
25.10.20 19:46
@Veveří píše:
Tím bych se moc neuklidňovala. I na baráku můžete mít nepříjemné sousedy a o klidu si taky můžete nechat jen zdát hlavně, pokud je to na vesnici. Motorové pily, sekačky a strunovky frčí celé dny a nejvíc o víkendu, když si chcete v klidu vypít kafe na a terase.

ANo, u tchýně bylo pravidlo, že když pověsila venku prádlo, tak soused zapálil gril.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.10.20 20:39

Taky teď rekonstruujeme. Byty vedle nás v pohodě, ale jedni delaji zle. Ale co už. Taky si dovolí jen na mě, na přítele vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5625
25.10.20 21:09
@Zumpa píše:
ANo, u tchýně bylo pravidlo, že když pověsila venku prádlo, tak soused zapálil gril.

A náš soused si kdysi v řadovce (!) na zahradě, kde je výměra zahrady asi 200 m, rozjel kovovýrobu. To byla chuťovka celé dny poslouchat mlácení kladivem do svařenců. A druhý soused v téže řadovce pojal nápad chovat v kůlně prasata. To bylo smradu a much. Teď žiju v bytě a mám svatý klid a pokoj (i díky pohodovým sousedům). Když jsem na víkend se mimčem jela k našim do té řadovky, aby se dítko vyspalo v kočáře venku, tak frčely cirkulárky, motorovky, sekačky a strunovky a idyla se nekonala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21290
25.10.20 21:25

Si pamatuji z dětství ty strejce v trenkách, jak stojí v kožených pantoflích na balkoně a jenom nadávají a vykřikují. :lol: Všichni všechno dělají nejhůř, ale oni sami můžou vše, vrtat klidně do 22h.
Jo, panelák… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
25.10.20 21:42

Tak prádlo venku věšet nehodlám, to jsem nedělala ani v paneláku. Někteří sousedi byli kuřáci a šlo to okny i do bytu, natož na balkon. A na chalupě jde uspávat dítě venku když je špatné počasí - prsi, je zima to je tam prázdno. Jinak jedou sekačky, brusky, cirkulárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
25.10.20 22:00

Mne by to prislo otravny, takhle tu rekonstrukci rozkouskovat. On ten stavebni prach je strasne vlezlej. Bych radsi pretrpela mesic hluku a bordela, nez to davkovat v prubehu roku. Jinak my taky rekonstruovali a nikdo na nas policii nevolal. Ale nasi remeslnici obcas “zdarma” neco opravili sousedum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.10.20 22:17
@PetyMimi píše:
Ségra postavila a narazila na totální magory vedle. Ráno od 6 hraje nahlas metal z dílny, až do večera a dokonce občas v noci hážou sklo do kontejnerů na sklo :lol:. A samozřejmě o rámusu z dílny ani nemluvě. Takže nevím, co je horší. Dům nebo byt… Byt vyměníme ale dům by se nám asi fakt měnit nechtělo. Kord, když bychom si ho postavili ze všech peněz sami. :nevim: :nevim: :nevim:

no jeje 8)

bydlím na vesnici a je zde neustálý rambajz, kdepak ticho, zlatý voči, žijeme v hluku jak…vedle je chatař kterého hlavní životní náplní je…vyrábět hluk, ale neustálý
když neseká řeže, když neřeže tak pílí…když nepílí tak hlasitě telefonuje a řve do telefonu za doporvodu písní Karla Gotta :roll:, když konečně dotelefonuje, dovalí se všechny návštěvy a hlasitě tam…řvou, prostě místo velké zábavy

vyrůstala jsem v paneláku, ticho, klid, tehda tam nebyl žádný čoklov, pod náma nad náma ticho, klid, nikdo si nic nedovolil… :nevim:

už řeším odstěhování, bohužel jsme nějakýma věcma bloklí, a zaseklí zde, ale už to alespon řešíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí