Rekvalifikace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Barunka80 píše:
No me to s tema jazykama vykladej. Ja se jeden tyden neco naucim a druhej tyden nic neumimZa to mi jde matematika, tak jsem premyslela i neco s ekonomikou, ale myslim, ze to moc spolecneho nema. Nebo ucetnictvi
. Ja si fakt nemuzu vybrat.
Jojo, mě taky jde matika ![]()
Tak to účetnictví možná není úplně hloupý nápad, to bys možná využila i k té administrativní pracovnici, pokud tedy nechceš jít dělat něco úplně jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych vzala aj, pokud se chces ucit novy jayzk, tak treba spanelstinu, proste neco, co pouzijes v praxi. Japonstinu bych si tipla nepouzjes nikdy, navic se ji nenaucis pořádně. Účetní je dobry nápad, třeba dělat Dane je dobrej kseft.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No asi jako takhle nic jineho delat nechci, nerada komunikuji s lidmi
Na to bych mozna potrebovala psychologa
ale to účetnictví není od věci, to mas recht. Jen na tech strankach bohuzel neni
Ale ten jazyk neni od veci, ten se bude asi hodit vzdycky a kdyz nastupujes do prace, tak je potřeba.
- Citovat
- Upravit
Tak jazyk se určitě hodí, ale vybírala bych něco evropského… je otázkou jestli angličtinu a němčinu nebo něco méně rozšířeného typu maďarština, francouzština… těžko říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byt tebou, jdu do angliny, ta se Hodi vždy. Jiný jazyk je jen nástavba, ale aj je proste základ. Nemá cenu se učit nějakou hovadinu, jako je japonština, je to akorát zabíjení časů a vyhazovani peněz.
Navíc, s dobrou znalosti jazyka se muzes uplatnit kdekoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda, to já jsem se na to koukala, na ten odkaz, co si sem hodila a hnedka bych šla na rekvalifikaci do masérského kurzu!! Docela hodně lidí, co znám chodí na masáže. Dneska je těch masáží strašná spousta. A lidem tím můžeš opravdu pomoct, když to umíš dobře. I moje máma má poslední dobou problémy se zády, ale od masérky chodí vždycky ještě s větší bolestí. Aspoň bych jí od toho pomohla a třeba pak i začla pracovat jako masérka. Možná do toho půjdu ![]()
- Citovat
- Upravit
A právě proto, že je masáží hodně, tak uživit se jako masér není zas taková hitparáda. Ta rodina, od které mám pronajatou část domku, se v oboru wellness živí úplně celá. A je to fakt zabíračka… nic jednoduchého. Kdo si myslí, že se tak uživí levou zadní, měl by rychle změnit uvažování…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A pak je to taky děsně fyzicky náročné… i když se to nezdá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máte zase na druhé straně pravdu. Fyzicky náročné to musí být, to věřím. Já jsem to teda chtěla celý život zkusit, ale jak to tak čtu, asi moc není oo co stát. Raděj si udělám kurz angličtiny a bude to!
- Citovat
- Upravit
Tak ono to není špatné, jako koníček, ale na uživení asi fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Podle mého názoru je to dobrá volba. Do jazyků bych učitě šla. V dnešní době jsou zapotřebí. POkud sis vybrala japonštinu, tak smakám, protože do toho já bych vůbec nešla. MOje kamarádka si tak udělala asi před rokem rekvalifikaci z němčiny a teďka pracuje pro jednu firmu jako překladatelka
Takže si myslím, že je to rozhodně dobrá věc!
- Citovat
- Upravit
No, na jazyk nepotřebuješ rekvalifikační kurs, ne? Koupíš si učebnici, v začátcích můžeš chodit do nějaké jazykovky, dokud nenasákneš základy, a pak už je lepší v tom jazyce třeba číst knížky (které tě baví), poslouchat písničky, dopisovat si s rodilými mluvčími… Já umím třeba z angličtiny už celkem dost, a většinu jsem se naučil četbou sci-fi a komiksů, poslechem popových hitů (samozřejmě s vytištěným a přeloženým textem) atakdál, prostě z věcí, co mě chytly. Z nudných učebnic jsem nezískal ani prd… Takže když rekvalifikace, šel bych radši do nějakého řemesla či jiné činnosti, kterou se sám naučit nejde…
- Citovat
- Upravit
Rekvalifikace v Orange academy
Ahoj absolvovala jste nektera rekva. Kurz v orange academy? Prihlasipa jsem se na mzdove ucto tak abych nenaletela. Muzete pripadne napsat vase zkusenosti. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@podaji Taky jsem prihlasena na mzdove ucto. Maji pekne reference, tak snad to dopadne dobre. V jakem meste se hlasis?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit