rengen v 4-5 mesici

97
23.4.10 11:16

rengen v 4-5 mesici

Ahoj holky mam dotaz z doslechu jsem se dozvedela ze znama zname atd :-D rikala ze tehulka mela nak nehodu a byla v bezvedomi ,tehu na ni nebylo znat a udelali ji RTG a byla uz takhle ve vysokym tehu,tak me zajimalo jak to muze byt nebespecne ,ja jen cetla kdy se maminy ptaly a byly v prvnich tydnech ,tak jsem jen zvedava,nevite o neco bliz,jen pro zajimavost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
384
23.4.10 11:38

Ahoj, já si myslím, že v těhotenství by se dělat RTG neměl, jen ve výjimečných případech, což asi byla situace po nehodě. Já jednou myslela, že jsem těhotná, musela jsem na RTG a řekla jim o možnosti těhotenství, tak mi dali na břicho ochranu (néé pánskou :lol: ) . Myslím si, že jestli už byla v pátém měsíci, tak měla mít u sebe těhotenský průkaz a na tom základě by se doktoři aspoň přizpůsobili danému potřebnému vyšetření. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
23.4.10 12:14

podle me po nehode prohmatavaj i bricho a tak ne? a jestli rentgenovali primo oblast bricha tak prohmatavali , si myslim , urcite. A to by poznali takhle pokrocile tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 19:31

hele holky ja se priznam ze nevim,jsem jen zvedava. Pac jsem si rekla ze docela hodne jezdim autem a i mimo mesto,tak si rikam co kdyby neco ,tak me to zajima ze zvedavosti. Co treba kdyby tu tehuprikazku u sebe nemela a mozna to prohmatani na tom neco bude ,ale zas taky si memuzou byt 100% jisti. Ja opravdu jen jsem zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.4.10 21:48

já jsem byla ve 13 týdnu těhu, a měla jsem nehodu, doktor mi chtěl udělat rentgen, ale když jsem řekla že jsem těhu, tak mi ho radši neudělali protože to záření by mohlo poškodit plod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 21:55

No ja vim ze to neni dobry,ale zas jsem nekde cetla ze dnes je to zareni tak maly ze by snad uz nemelo ublizit.Ja jak jsem zjistila ze jesem tehu ,tak jsem takova zvedavka :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.4.10 22:21

alen a jak to vlastně dopadlo s přítelem jestli se můžu zeptat, pak už jsem tvou diskuzi nějak nestíhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 22:24

zuzanko tak na ni ted koukni bude ti stacit procist posledni stranku a budes v obraze,to jak to vypadalo nadejne je zas v…no opravdu staci ta posledni stranka a vse se tam doszvis :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.4.10 22:33

alen to je opravdu moc líto, rozumím jak se musís cítit zrovna ted když ho potřebuješ nejvíc, ale asi ti neporadit o nic víc než holky co swi tam povídají s tebou, nejspíš ti ani ony neporadí, holt to všechno visí zase na tech proklatých chlapech, já ti budu aspon držet strašně moc palečky, ale určitě se nenech dlouho takhle trápit, ty i miminko, potřebujete mít klídek a být štasný protože už ted závisí na tom jaký bude mít prcek vlastnosti, a to nejlepší co pro něj můžeš udělat je nechat ho v klidu a štěstí vyrůstat, jak jsem řekla budu strašně moc držet palečky aby všechno dobře dopadlo, a přeju hlavně zdravíčko pro tebe a mimíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.4.10 22:45

Alen ještě mě napadlo, že kdyby jsi cokoliv potřebovala třeba ohledně těhu, nebo by jsi se chtěla jen tak vypovídat klidně mi napiš do zprávy, já ti hnedka odepíšu na miminu jsem skoro furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
23.4.10 22:47

Dekuj ti moc ,urcite rada toho vyuziju,jsi hodna,ted opravdu mi pomaha se aspon takhle vypovidat dekuju. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.4.10 23:20

nemáš zač, jsem jedno velký ucho, holky si mají přece pomáhat ne? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí