Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem tak 5tt těhotenství,mi dneska říkál doktor.Ale včera večer a teď dopo když se jdu vyčurat tak pak jak se utřu tak na papíře mi vždycky zůstane takový jemně načervenalý výtok… Je to normální, nebo už je to špatně… Ale vždy jen když se jdu vyčůrat… normálně ne… A pořád mě nějak tak pobolívá občas břiško,ale jen trochu nic horozného…Doktor mi na to dneska nic neřekl… Jen řekl, kdyby to bylo více nebo nějaké velké křeče v břiše, tak ať přijdu…Díky za odpovědi..
ahoj zajdi si do lekarny a kup si ascuritin ja to brala když jsem špinila v 10tt doktorka mi to předepsala. a magnesium. a hlavně lež v klidu nemusi to nic znamenat ale pro jistotu. ale když ti doktor řekl že je to v pohodě tak mu veř ale kdyby něco tak si za nim zajdi ja když špinila tak jsem u doktorky byla hodně často protože jsem kni přiběhla s plačem tak jsem ji vystrašila tak mi řekla at kdykoliv budu chtit že mam přijit že se na mnrnouska mužu kouknout a tak......jinak špiněni je v prvním trimestru uplně normalní aspon mě to tak bylo řečeno držim palečky
Luci Ascorutin ne
ten já brala taky, ze začátku jsem taky špinila a pak jsem i jednou krvácela… taky jsem se bála, ale vše dopadlo dobře…
Jinak pobolívání bříška je normální, děloha se zvětšuje… pokud by byla ale bolest větší tak bych letěla určitě k doktorovi nebo na pohotovost..
Přeji hodně štěstíčka ![]()
tak se omlouvam ja ho brala ale ne tak brzo no je pravda ničim se nedopovat zbytečně .......radši jen ležet a nic nedělat
Já jsem u obou těhotenství první tři měsíce špinila, u prvního dokonce kolem 10tt úplně krvácela … no to pak bylo psycho, ale přitom vše bylo na UZKu v pořádku. Takže to bývá dost často, nicméně to sledovat a nepodceňovat. ![]()