Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky:-)
Borisko, tak jsem se objednala do Olmiku. Jedu tam 3.11.. Dříve neměli termín
.
Jinak jsem byla celkem zklamaná se sestry. Byla taková nevrlá a když jsem se jí zeptl na tu pojišťovnu, tak mi řekla, že si mám počkat na první konzultaci, že ona mi to neřekne. No ale asi dám na tvou radu a ítra ji půjdu změnit.
jé Majo-tak ta sestřička v OL je někdy uběhaná, ne že bych se jí zastávala, a prostě spoustu věcí neví, to jen dr. ![]()
jinak na konzultaci, pokud není nutný konkrétní den cyklu,je pravda, že se může čekat
, ale věřím, že ti to bude stát za to!
Já jsem si říkala, že toho má asi hodně. Jen mě to trochu zamrzelo. Ale když i dám VZP, tak tím asi nic nezkazím co?
Já jsem totiž přemýšlela jestli nemám zavolat do Unici. Ae zase si říkám, že to stejně neuspěchám a měsíc už mě nezabije. Dala jsem na tvé doporučení a doufám, že se nám brzy zadaří.
Jo a mooooooc gratuluji k srdíčkám a přeju ať je všechno v pořádku!!!! ![]()
Ahoj holky,
zkouším oživit diskusi. Nevíte prosím, zda Reprofit provádí i postkoitální testy? Nikdo nám je zatím nezmiňoval a mám podezření, že bychom jej potřebovali.
Díky za info ![]()
Ahojky vsem, chci se zeptat. Pristi tyden jsem objednana na prvni konzultaci k MUDr. Pospisilove do Reprofitu v Brne. Mate s ni nektera zkusenost???
@Anonymní píše:platbou ceho? Za IVF?
Prosim jak je to s platbou. Da se treba rozdelit?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.