CAR Reprofit - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16492
29.9.09 18:39

Ahojky:-)
Borisko, tak jsem se objednala do Olmiku. Jedu tam 3.11.. Dříve neměli termín :-(.
Jinak jsem byla celkem zklamaná se sestry. Byla taková nevrlá a když jsem se jí zeptl na tu pojišťovnu, tak mi řekla, že si mám počkat na první konzultaci, že ona mi to neřekne. No ale asi dám na tvou radu a ítra ji půjdu změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
29.9.09 19:20

jé Majo-tak ta sestřička v OL je někdy uběhaná, ne že bych se jí zastávala, a prostě spoustu věcí neví, to jen dr. :wink:
jinak na konzultaci, pokud není nutný konkrétní den cyklu,je pravda, že se může čekat :( , ale věřím, že ti to bude stát za to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
29.9.09 20:51

Já jsem si říkala, že toho má asi hodně. Jen mě to trochu zamrzelo. Ale když i dám VZP, tak tím asi nic nezkazím co?
Já jsem totiž přemýšlela jestli nemám zavolat do Unici. Ae zase si říkám, že to stejně neuspěchám a měsíc už mě nezabije. Dala jsem na tvé doporučení a doufám, že se nám brzy zadaří.
Jo a mooooooc gratuluji k srdíčkám a přeju ať je všechno v pořádku!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nunun
26.3.11 13:22

postkoitální test v Reprofitu

Ahoj holky,
zkouším oživit diskusi. Nevíte prosím, zda Reprofit provádí i postkoitální testy? Nikdo nám je zatím nezmiňoval a mám podezření, že bychom jej potřebovali.
Díky za info :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2325
2.11.12 10:11

Ahojky vsem, chci se zeptat. Pristi tyden jsem objednana na prvni konzultaci k MUDr. Pospisilove do Reprofitu v Brne. Mate s ni nektera zkusenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.19 14:29

Prosim jak je to s platbou. Da se treba rozdelit? :andel:

• Citovat
  • Upravit
150
27.2.20 10:33
@Anonymní píše:
Prosim jak je to s platbou. Da se treba rozdelit? :andel:
platbou ceho? Za IVF?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.