Repromeda Brno - co očekávat od první konzultace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2438
20.9.16 07:22

Repromeda Brno zkušenosti

Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s Repromedou v Brně…co očekávat od první konzultace, jak jste byli spokojeni a za co se tam platí…mně bylo po telefonu řečeno, že do 39 let je veškeré vyšetření zdarma…a že nepotřebuju ani žádanku…a dělají tam běžně i imunologii? Nebo na tu žádanka být musí? Děkuji za reakce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.9.16 07:54

@Nikmarka pokud ti budou chtít vyšetřit imuno, tak napíšou žádanku oni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.16 09:04

Základní imuno, myslím, dělají sami.

• Citovat
  • Upravit
2438
20.9.16 09:07

Děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.9.18 10:48

Ahojte holky, chtěla bych poradit, s přítelem se snažíme přesně rok o mimi. Brala jsem 10let HA a 2 roky jsem bez HA a usilovne se o mimi snažime teprve rok.Mela jsem nepravidelny cyklus ktery se mi srovnal diky Duphastonu, zazadala jsem si u gynekoložky aby mě s partnerem poslali do Repromedy, jdeme tam sice az za měsic ale jsem nervozni. Chtěla bych se zeptat jestli mě nějak budou lečit nebo je to rovnou připrava na uměle? Ještě bych podotkla že dva roky po vysazeni HA nemam vůbec zadnou ovulaci a mam otočenou dělohu do zadu i když moje gynekoložka řika že to neni zadny problem. Díky za rady budu vděčná. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.4.20 11:52

Ahojte holky, byla jste některá z vás teď v době koronaviru v Repromedě na jejich online konzultacích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.4.20 16:59

@Leny5 Ahoj, my máme tu skypovou konzultaci v pátek. Vůbec nevím, co přesně od toho očekávat. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
22.4.20 14:53

@pajapapaja Ahojky, dejte holky pak vědět, také mě zajímá, co zase vymysleli za vouchery…dost se děsím těch financí…já čekám až se nám ozvou…děsím se, zda za voucher nebudou chtít 60tis. Peníze vrací jen ze závažných důvodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.