Řešení o ukončení laktace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tipy a rady eMimina na vše kolem kojení
Vše o kojení. Zeptejte se laktační poradkyně
Reakce:
Neporadím, ale já jsem kojila jen cca 2 měsíce a už to bude rok a půl
a když prso zmáčknu tak se kapičky stále objevují.. Mám jít na prevenci tak se chci poradit
s lékařem jestli ke to normální..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Tak určitě se zeptej na gynekologii, jestli je to ještě běžné, nebo jestli je potřeba nějaké medikace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prestala jsem kojit taky pozvolna, kontrolu na gynde jsem mela 8 mesicu po
uplnym ukonceni kojeni a doktor mi rikal, ze uz je to moc dlouho, ze uz by se mi
mliko tvorit nemelo. Bral mi krev, prolaktin samozrejme zvysenej, takze mi
predepsal Dostinex a dobry. Jeste par tydnu po dobrani jsem teda pruhlednou
kapicku vymackla, ale i to nakonec bylo dobry a kontrola krve taky dobry. Do
pul roku by spravne mliko melo zmizet, takze bych to s gyndarem resila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj. Prosim vas, mam prvni dite a kojila jsem syna lehce přes 2 roky. Kojit jsem přestávala „pozvolna až do vůbec“ a vše bez sebemenšího problému. Je to teď zhruba neceleho
pul roku, ale stále se mi tvoří mléko. Nedela mi to zadne problem, jen obcas me v tom vice plném prsu píchá, ale opravdu obcas a hlavne to je nárazově a ihned to zmizí. Bradavky už nejsou takové ty „kojící a tvrdé“. Celkove se mi prsa zmenšila, ale stále tvoří i když teda úplné minimum.
Chci se zeptat, odezní to časem samo nebo je potřeba to podpořit a poradit se už s lékařem? Děkuji
Taky to tak mam
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ukončení pracovního poměru - šikana?
- Ukončení PN
- Má tohle řešení? Barák
- Mám málo mléka, jak rozjet znovu laktaci
- Bylinky na podporu laktace
- Ukončení pracivního poměru ve zkušební době a těhotenství
- Ukončení pracovního poměru ve zkušební době - proplacení dovolené
- Ukončení zkušebky a dovolená?
Ahoj. Prosim vas, mam prvni dite a kojila jsem syna lehce přes 2 roky. Kojit jsem přestávala „pozvolna až do vůbec“ a vše bez sebemenšího problému. Je to teď zhruba neceleho
pul roku, ale stále se mi tvoří mléko. Nedela mi to zadne problem, jen obcas me v tom vice plném prsu píchá, ale opravdu obcas a hlavne to je nárazově a ihned to zmizí. Bradavky už nejsou takové ty „kojící a tvrdé“. Celkove se mi prsa zmenšila, ale stále tvoří i když teda úplné minimum.
Chci se zeptat, odezní to časem samo nebo je potřeba to podpořit a poradit se už s lékařem? Děkuji