Řešení věcí s chlapama

166
18.9.10 10:38

řešení věcí s chlapama

Ahoj holky,chtěla bych znát váš názor na naprosto blbou otázku :lol: . Jde o to,jestli se chlapi sami od sebe ozvou nebo jestli čekají na to, že první začnete vy. Asi takhle - mám kamaráda, se kterým se vídám hooodně zřídka. Ale asi před půl rokem jsme spolu řešili můj problém a já jsem si naivně myslela,že se třeba ozve, jak se mám, jestli se to vyřešilo a tak..Tak se chci právě zeptat, jestli je to normální, že ho to vůbec nezajímá,nebo jestli je to proto, že ho prostě a jednoduše nezajímám já..Vím, že je to naprosto debilní otázka,ale prostě na mě dneska padl splín a tak řeším takovýhle ptákoviny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
18.9.10 10:43

Asi jak kdo..
A tenkrát, když jsi o problému mluvila, tak on ho také řešil, nebo tě nechal jen vykecat a dělal vrbu.. :?:
Možná, že si rád poslechne a vyslechne, ale jinak ho to nezajímá..
Ale to asi není třeba tím, zda je chlap.Já také nejsem typ, co volá a je angažovaný..
Nedělej si s tím hlavu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
18.9.10 10:43

Zeptej se kamaráda. Ten to bude vědět asi líp než my. :wink:

Vztahy mezi lidmi mají nejrůznější podoby, nedá se přece paušalizovat.
Vídáte se zřídka, komunikujete i jinak? Maily, telefon, skype? Nebo je váš kontakt omezen opravdu na dejme tomu setkání u kafe dvakrátk za rok?
Třeba ho to zajímá, ale nechtěl být vlezlý. A čekal, až o tom zase začneš ty.
Ale to tady opravdu s nikým nevyřešíš, nepořešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.9.10 10:56

Díky holky za reakce.No ten problém jsem řešila pouze já, on mi jen jakoby radil, jak by to udělal on. takže vlastně byl spíš jako vrba. Vídáme se fakt hodně zřídka a tohle byla moje iniciativa. Sice říkal, ať mu dám pak vědět, když bych potřebovala pomoc,ale já jsem se nějka styděla nebo co,prostě jsem se pak neozvala. stejně se „nic“ nevyřešilo…Ale prostě mě to zamrzelo. Navíc dneska mám depku, tak si prostě říkám, že jsem blbá já, a proto se o mě nikdo nezajímá.. :zed: Prostě blbnu,no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.9.10 11:02

Já jsem dneska také nejtlustější, nesluší mi účes , mám akné a ráda bych si vlezla do vany se sudoku..Třeba tě to potěší..
Víš co?? Vykašli se na něj čti si emimino. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.9.10 11:15

Máš pravdu Lizbeth, emimino si čtu, proto taky jsem dala tohle přihlouplý téma, který by mě normálně ani nenapadlo..Jé a stím jak se dneska cítíš, tak to máme úplně stejně. Tys mě dneska asi viděla,co???Já k tomu všemu mám ještě studenou plotnu a nechce se mi asbsolutně vůůůbec nic dělat. jen tak truchlit uuuááááá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
18.9.10 11:16

Kapraď, snad to není tvůj jediný kamarád na celém světě?
Určitě máš i jiné lidi kolem sebe, ne? Určitě se o tebe někdo zajímá :srdce: to jen skrz tu momentální depku vidíš všechno černě.
Vem si třeba brusle a vyraž někam na okruh, stačí, když před někým hodíš myšku, to hned zaujmeš! :lol:

(Jen tě chci rozesmát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.9.10 11:25

Já teda nevim,ale já si nepamatuju ani to co mi někdo říkal před týdnem :mrgreen: tak třeba ho to omluví.Jinak si myslim že chlapi takové ty ženský problémy neřeší a nevidí je jako problém a když řekl at se ozveš tak ty si se neozvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.9.10 11:33

Agat, s těma bruslema jsi mě teda dost pobavila- já bych hodila myšku ještě než bych vůbec vyjela ze vrat :lol: poněvadž to neumím :dance: jinak je to ale super nápad..
Kamčo - bohužel já moc kamarádů - tím myslím chlapů nemám, vlastně nemám ani jednoho, pokud nepočítám manželi mých kámošek - to jsou prostě známý..Já mám spoustu bab okolo sebe,ale chlapů ne :cry: …bohužel..Mám asi nějakej blok v seznamování se… :nevim: .Každopádně vám děkuju za zlepšování nálady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.9.10 11:57

Lizbeth… tak s tou vanou jsi mi primo kapla do noty. Taky chci do vany, knizku a klidek a ne byt zavrena doma s nastydlym manzelem a nastydlymi detmi a vymyslet celodenni zabavu. :roll: :mrgreen:

Kapradinko… covece nevim, ale chlap se podle me sam neozve. Mam kamarada, spis si piseme maily, velice sporadicky… ale pokud bych resila problem, nemyslim, ze by se SAM ozval, jak to dopadla. Mozna kdybych ja napsala bezny mail, tak by v odpovedi projevil zajem.
Takze neboj, chyba neni ve tvem prijimaci. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.9.10 12:09

Díky Luci, je milý, že chyba není v mým přijímači..nejhorší je, že já třeba už tolikrát chtěla napsat, jak vše dopadlo,ale prostě pak jsem se v poslední chvíli zarazila a řekla jsem si, že nebudu dolejzat. že ho to určitě nezajímá a ještě by si myslel,že jsem vtěrka..Jsem normální?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
18.9.10 12:18

Ahoj kapradinko,
každá asi občas pochybujeme o tom co je správné udělat.
A nejjednoduší je nedělat nic … :roll:
Což jsi potvrdila i tím jak jsi to vyřešilo,ale pokud na něj máš tel. číslo.
Tak mu jen napiš :
Ahoj,jak se máš?
A co je nového?
Třeba to zabere a napíše a sám se zeptá co a jak?
A nebo nenapíše a ty budeš vědět že se nemá cenu trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
18.9.10 12:20

PS:Taky se mi nic nechce a ani nemáme vanu takže zalést můžu jen do sprchy :).Což budu muset až tu pouklízím což se mi vůůůůbec nechce.Jo akné a příšerné vlasy mám teď a ještě od včera řasenku co se mi nechtěla večer odličovat.
Takže asi vypadám nejhůř ze všech.
Jdu odlíčit oči ať se prcek nelekne až se probudí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.9.10 13:36

Panebože, vždyť já se ještě dneska neučesala!!!! :mrgreen:
( na co taky, jsem u plotny a ven s malou šel tatínek :mrgreen: )
Víš co - napiš mu sms, a pak nám sem hod co on na to.. at to má nějaký pokračování.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
18.9.10 16:48

Skvělý, jdu na to,ale jestli mě neodepíše a nebo se ztrapním nějka jinak, tak mě mátze na svědomí :dance: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová