Řešíme co s bydlením

Napsat příspěvek
Velikost písma:
816
21.10.13 23:04

No a? nájemníci se dají nastěhovat i do domu se společným vchodem. Zrovna u přítele to tak rodiče udělali. My tam s nima bydlet odmítli, tak horní patro pronajali a teď mají extra příjem. Takhle by šel příjem vám :) a rodiče by měli smůlu, je to vaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.10.13 07:37

Já si spíš myslím, že nejvíc by pomohlo promluvti si s tchánovci. Sednou si s nimi a v klidu jim říct, že se chcete odstěhovat, že už to máte zařízené a vysvětlit, že proto, že tam nemáte klid. Třeba půjdou do sebe.
A když ne, ano, asi bych to „riskla“ a holt víc šetřila. Chápu tě až moc dobře - já se takhle odstěhovala od vlastních rodičů, protože se s nimi manžel nesnesl. Předtím jsem bydlela v podsatě zadarmo, jen za inkaso, teď mám hypotéku na víc než dvacet let a prostě finančně je to průšvih. Pořád ještě nemám ani dodělaný byt, musím to spravovat místnost po místnosti - až budou někdy peníze.
Takže tě chápu.
A upřímně toho lituju. Napůl lituju, napůj jsem ráda. Ale finanční jistota mi rozhodně cyhbí a nesnáším to, jak musím pořád šetřit a hlavně se pořád bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 07:42

@rejžička no my jsme spolu o tom mluvili několikrát, je klid max 4 dny a pak na novo jako by se nic neřešilo.. Jediné co teda tchýně pochopila že fakt přestřelila je to když nám malou vzala z toho pokojíčku, to už teda nikdy neudělala 8) Jako taky mě to je líto, ale zase teď platím 3000 a budeme 7000..Na druhou stranu něco málo ušetříme na benzínu a mě a malé to přinese taky hrozně moc. Tady kde bydlíme je 1 obchod zavřejen ve 3 odpoledne, žádné hřiště a žádná mamina s dítětem. Tak se to stejně starejma dětma jenom hemží ;)

• Citovat
  • Upravit
7240
22.10.13 08:17

Jo, i to znám - jako malá jsem měla jednu kamarádku, prostě proto, že jediná bydlela blízko, ikdyž jsme si vůbec nerozuměli. Zatímco tady jsou paneláky, dětí hafo. :-)
Ale i tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.13 09:41

An01

No a my bychom místo nějakých 5-6 tisic platili tak 13-15tisíc, a to je dost rozdíl. Takže nezbývá než ještě chvíli počkat :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max