Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli má rýmu, tak to může být k tomu - polyká ty hleny… Smectou nebo uhlím asi nic nezkazíš, ale pokud je to 1× denně, tak osobně bych si s tím zatím hlavu nelámala, někdy mají děti průjem i k rostoucím stoličkám například.
@unuděná píše:
Jestli má rýmu, tak to může být k tomu - polyká ty hleny… Smectou nebo uhlím asi nic nezkazíš, ale pokud je to 1× denně, tak osobně bych si s tím zatím hlavu nelámala, někdy mají děti průjem i k rostoucím stoličkám například.
Aha ![]()
Trápíme se u dcery s průjmovými epizodami druhý týden, vždycky je to lepší, pak se to zas na jedno odpoledne zhorší, pak zas víceméně dobré (ona má zažívání od narození hodně choulostivé celkově).Na doktorku mi to zatím nepřišlo.
Rostou jí zrovna tři stoličky naráz, tak že by to bylo od toho?
Jinak totiž k zubům problémy obvykle nemá (ačkoli teda skoro ve dvou letech má venku jen šest zubů
A teď k nim lezou ty stoličky všechny najednou nějak).
@Liberalissima Já už to slyšela od více maminek, že u stoliček mají jejich děti průjem. Naše byly vždycky jen podezřele na pěst, ukňourané a protivné ![]()
Ahoj,
naše doktorka má dovolenou, proto se ptám tady. Mám nějak řešit 1× denně řídkou stolici s kousky pevného? Každý den dávám probiotika. Dítě skoro čtyři roky veselé, neplačtivé, bez teploty, trochu ucpaný nos. Ale už pět dní vždy po obědě velmi řídká stolice, ale ne vyloženě tekutá. Úplně nevím z čeho. Jídlo nebylo jiné než obvykle. Mám podat Smectu, když to není vyloženě průjem. Případně jak stolici zahustit? Pije mírně sladký černý čaj, k obědu suché brambory.