Sama do restaurace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
19.7.20 19:29

Normálně jdi s manželem. Pokud je ten podnik o kterém mluvíš Brasilero v Praze, tak tam číšníky normálně poprost, ať to servírují tak, aby to manželovi usnadnili, budou v tom úplně v pohodě a nebo mu s tím holt pomohla.

jinak chodit sama na oběd jsem se naučila a divně na mě koukají jen když je to vyloženě vesnická hospoda kam nelezou turisti, ale tam by divně koukali i ve společnosti. Single večeře mi nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15410
19.7.20 19:55
@Anonymní píše:
Ahoj, nedavno jsem cetla tady diskuzi, „sama do prahy“ a jsem v podobne situaci, mame jet s manzelem pristi vikend na cumendu po pamatkach, bohuzel se dnes podarilo chlapovi zlamat obe ruce… to chozeni zvladne, ale mame rezervaci do jednoho steakhousu na obed, kde se maso roznasi na jehlicich. Muz je ted na mesic temer odkazan na mne co se tyce krajeni.. tak se ptam sly by jste tam samy? Neni to vecer, ale odpoledne, muz ze by si dosel do kina, ktere tam nekde je.. ja nikdy v podniku tohoto typu nebyla tak nevim jaka by byla reakce, jsem spise introventka. Prosim anonym

Docela obdivuju, že to rovnou neodpískáte :nevim: Se sádrou na obou rukách nebude ani chození po památkách žàdná hitparáda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
19.7.20 20:03

Šla bych buď s ním nebo vůbec. Sama bych si to neužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
19.7.20 21:02

Prosím tě, co manžel dělal, že si zlomil obě ruce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.20 22:42

@eviku-miluna blbl ve venkovni posilovne s kamosema :roll: 8o

• Citovat
  • Upravit
26747
19.7.20 23:00
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa to jsem samozrejme navrhla, ale muz o tom nechce ani slyset, ze se nebude na verejnosti poniuovat :nevim:

Tak on si dá colu s brčkem a ty večeři. Tvoje ponižování mu nevadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
19.7.20 23:07

Je to výborný a ty masíčka vam tam dávají z meče na talíř. Myslím, že to ti pinglove pochopí a budou mu to krájet rovnou na sousta. Od 18 hodin to je večeře za 990 za osobu plus pití (pivo za 70), tak si to rozmyslete. Ale sama bych tam asi nesla, je to škoda. Navíc tam člověk sedí celkem dlouho, nosí ruzne meče s rozdílnými masy, člověk tobě a žváni, což samotné půjde špatně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
19.7.20 23:10

Šla bych s manželem, pokud nechce, nešla bych ani já a vzala bych ho někam, kde se bude cítit alespoň trochu lépe. A přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.