Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, už se v těch nařízeních ztrácím. Je ještě potřeba mít test na covid, když jdu do restaurace? Nějak jsem nezaregistrovala, že by už nemusel být, že to zrušili, ale známá tvrdí, že už není v restauraci potřeba ( její syn provozuje restauraci, ví to prý od něho).
Snažila jsem se to vyčíst v nařízeních mz, ale tam jsem to nikde nenašla.
Díky moc za info.
@Sůvička80 píše:
Ahoj, už se v těch nařízeních ztrácím. Je ještě potřeba mít test na covid, když jdu do restaurace? Nějak jsem nezaregistrovala, že by už nemusel být, že to zrušili, ale známá tvrdí, že už není v restauraci potřeba ( její syn provozuje restauraci, ví to prý od něho).
Díky moc za info.
Pořád je potřeba
@Sůvička80 píše:
Díky moc za info.
jak píše malina, je třeba, ale nikdo to nekontroluje
@malina83 : díky, já si to myslela
@vokishka : díky, jj zatím nás nikdy nekontrolovali, přes prázdniny jsme měli bezinfekcnost po covidu, tak jsem to neřešila, my, dospěli budeme mít brzo po druhém očkování, spíš mě vadí, že teoreticky by pokaždé museli děti mít test 😔 😔
@stín katedrál @Kriss Tina : díky, no bohužel náhoda je blbec no…
Jo stále je potřeba, ale nás zatím nikdo nekontroloval (avšak pokaždé jak blb na ten test jdu
ale náhoda je blbec a o co, že by mě kontrolovali zrovna kdybych se na test vykašlala
).
Hele a stačí třeba mít samotest v kabelce a před případným kontrolorem si ho udělat?
@lleennttiillkkaa píše:
Hele a stačí třeba mít samotest v kabelce a před případným kontrolorem si ho udělat?
To jako vážně? A kdyby byl pozitivní, tak co?
@lleennttiillkkaa píše:
ne, ty si ho musíš případně udělat ve chvíli, kdy do té restaurace vlezeš
@vokishka píše:a jak pak prokážu tomu kontrolujícímu, že jsem si ten test dělala před vstupem do restaurace a ne třeba předevčírem a nosím ho všude sebou?
ne, ty si ho musíš případně udělat ve chvíli, kdy do té restaurace vlezeš
@Cuddy píše:
To jako vážně? A kdyby byl pozitivní, tak co?
nehruť se z toho, očkovaní můžou přenášet taky a přesto se netestují.
A jak pak prokážu tomu kontrolujícímu, že jsem si ten test dělala před vstupem do restaurace a ne třeba předevčírem a nosím ho všude sebou? @lleennttiillkkaa
měl by to vidět zaměstnanec restaurace. To je jako třeba na bazénu, taky si to uděláš tak, aby výsledek viděla pokladní třeba
Hele narovinu, nikdo to nekontroluje a i kdyby, tak víc práce bude mít kontrola s tou obsluhou, co nenosí respíky…takže asi tak