Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj, v říjnu se nám naskytlo nečekaně s manželem týden volna a přemýšleli jsme, že bychom toho využili a zajeli do Polska k moři. Jen tak na procházky, nadýchat se mořského vzduchu a zrelaxovat. Jeli bychom i s naši 4-letou holčičkou.
Nějak ale přemýšlím, jestli je to dobrý nápad? Hlavně kvůli počasí, to už bude hnus a pak kvůli covidu se bojím i když jsme oba naočkování.
Nemáte někdo zkušenost, prosím?
No bude tam kosa, do moře asi ani nevlezete a i na batolení v písku už to asi nebude žádná slast. Pokud vám to nevadí, tak proč ne?
Jaká bude covidová situace v říjnu ti nikdo nepoví.
@unuděná Děkuji za příspěvek ![]()
Tak 4-letá se batolit v písku nebude😁
Počasí bude kolem 10°,ale spíš to vidím na zimní bundu a procházky
Hned bych jela
To by bylo přesně pro mě. Čtyřleťačce by mohl vadit vítr.
@MrsNorris píše:
Hned bych jelaTo by bylo přesně pro mě. Čtyřleťačce by mohl vadit vítr.
Je hodně přizpůsobivá, nasadíme čepici a šálu😉
Já mám Polsko ráda, letos jsme tam byli deset dní, ale na pobřeží bych v říjnu nejela. Ono kromě toho moře na pobřeží není nic moc zajímavého. Leda jet třeba až k Gdaňsku, prohlédnout město…Jela bych do našich hor, ty jsou v říjnu a listopadu poloprázdné… jezdíme tak každý rok.
Jako já bych jela, ale nebrala bych to jako dovolenou u moře ve smyslu, že se vykoupu a budu se valet v písku. Spíš bych pocitala s bundama a nějakou turistikou, než úplně relax někde na pláži.
Před pár lety jsme se tam byli podívat na konci října. Kdyby nepršelo/neprskalo asi by to bylo pěkné na procházku. Ale asi na týden bych tam nejela.
@Anonymní píše:
Ahoj, v říjnu se nám naskytlo nečekaně s manželem týden volna a přemýšleli jsme, že bychom toho využili a zajeli do Polska k moři. Jen tak na procházky, nadýchat se mořského vzduchu a zrelaxovat. Jeli bychom i s naši 4-letou holčičkou.
Nějak ale přemýšlím, jestli je to dobrý nápad? Hlavně kvůli počasí, to už bude hnus a pak kvůli covidu se bojím i když jsme oba naočkování.
Je tam krásně, pokud můžete jet, jeďte. Když dáte pozor, aby malou neofouklo, tak si to užijete. Dětských hřišť je tam spousta, nudit se nebude. Pravda, na procházky po pláži to asi moc nebude kvůli větru a teplotám, ale třeba se někdy zadaří.
@Kriss Tina píše:
Jako já bych jela, ale nebrala bych to jako dovolenou u moře ve smyslu, že se vykoupu a budu se valet v písku. Spíš bych pocitala s bundama a nějakou turistikou, než úplně relax někde na pláži.
Vždyť jsem psala, že na procházky a počítám s bundama😁
@Premek_Orac píše:
Je tam krásně, pokud můžete jet, jeďte. Když dáte pozor, aby malou neofouklo, tak si to užijete. Dětských hřišť je tam spousta, nudit se nebude. Pravda, na procházky po pláži to asi moc nebude kvůli větru a teplotám, ale třeba se někdy zadaří.
No Já si právě myslela na ty procházky po pláži a výlet trajektem, oceánárium, zubři atd.
@Premek_Orac píše:
No Já si právě myslela na ty procházky po pláži a výlet trajektem, oceánárium, zubři atd.
Mne tam byla zima i v cervenci, more dost studeny a vichr poradnej, takze zadny romanticky prochazky po plazi…spis bych teda jela na jih.
@Anonymní píše:
@unuděná Děkuji za příspěvek
Tak 4-letá se batolit v písku nebude😁
Počasí bude kolem 10°,ale spíš to vidím na zimní bundu a procházky
Tvoje dítě nemá rádo pískoviště, že se tomu tak řežeš? Já samozřejmě nemyslela, že se bude plazit v písku jako mimino
ale stavět hrady, cestičky pro vodu atd. Na to bude kosa no.
Takhle, osobně si dovedu představit hezčí místo na podzimní dovolenou, ten vítr tam je dost nepříjemný někdy i v letních dnech. Kvůli trajektu a zubrům bych asi taky nejela 700 km, ale pokud vás to láká, tak co by ne?
Ja bych kdyu uz tak jela nekam na jih, treba do Portugalska nebo Spanelska. Dobry jidlo, more a treba v Portugalsku kvantum dobrych vin, cerstve ryby atd.