K Baltu v říjnu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10256
8.9.21 14:30
@Anonymní píše:
No Já si právě myslela na ty procházky po pláži a výlet trajektem, oceánárium, zubři atd.

Balt je na vítr nevyzpytatelný. Jsem celkem klikař, za asi sedm návštěv jsme chytli vítr jednou, ale na pláži to bylo nepříjemné (jemný písek se zvedal a bičoval tváře, oči).
Ale jakmile se přesunete za zalesněný val, který je za každou pláží, tak je to v pohodě. Pokud myslíme stejnou zubří rezervaci, tak ta je v lese a tam to bude v klidu. Promenády měst také. Oceánárium ( to ve Stralsundu?) je krásné, ale docela rozsáhlé, prochází se asi 2 hodiny. Ale ten vítr, chladno, můžete chytnout i v létě, pouze je o něco menší pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.9.21 14:42
@unuděná píše:
No bude tam kosa, do moře asi ani nevlezete a i na batolení v písku už to asi nebude žádná slast. Pokud vám to nevadí, tak proč ne? :nevim: Jaká bude covidová situace v říjnu ti nikdo nepoví.

ASI?! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.21 14:48
@Leenvecka píše:
Ja bych kdyu uz tak jela nekam na jih, treba do Portugalska nebo Spanelska. Dobry jidlo, more a treba v Portugalsku kvantum dobrych vin, cerstve ryby atd.

Na jihu jsme byli před měsícem. Chceme teď jinou dovču

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.21 14:49
@Bábrdl píše:

Nejedeme se koupat

• Citovat
  • Upravit
36556
8.9.21 14:55
@Anonymní píše:
Nejedeme se koupat

To je mi jasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
8.9.21 14:59
@Anonymní píše:
Na jihu jsme byli před měsícem. Chceme teď jinou dovču

Heled a kdyz uz teda ten Balt tak co takhle Dansko s Kodani, prejezd do Svedska do Malma a pak pripadne zpatky. Bydlet po airbnb tj klidne jen na jednu dve noci? :) Pamatky a priroda tam imho bude daleko zajimavejsi nez v tom Polsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
8.9.21 15:08
@Anonymní píše:
No Já si právě myslela na ty procházky po pláži a výlet trajektem, oceánárium, zubři atd.

Hele fakt tam fičí a to víceméně pořád, v létě jsou jako bonus super vlny, ve kterých se člověk vyblbne, jaký bude bonus toho větru v říjnu, teda nevím, i na té lodí toho budete mít za 10 minut dost. Jinak za mě, vůli tomu co je za valem, kde nefouká, bych se já 800 km neobtěžovala…ale jako jak chcete, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
8.9.21 15:51

A nebude holce líto, že nemůže do moře, projít se naboso v pisku? Naši by to nevydržely se jen tak procházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.9.21 16:19
@Bábrdl píše:

Jo, asi, protoze nase deti by tam na 100 % vlezly :mrgreen: videly by more a ani teplota vody by je neodradila. Uz mam sve zkusenosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.9.21 16:21
@korneli píše:
A nebude holce líto, že nemůže do moře, projít se naboso v pisku? Naši by to nevydržely se jen tak procházet.

Bylas někdy na podzim u Baltu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.9.21 16:22
@unuděná píše:
Jo, asi, protoze nase deti by tam na 100 % vlezly :mrgreen: videly by more a ani teplota vody by je neodradila. Uz mam sve zkusenosti :P

Já mám hodně „vodní“ dítě, ale podzimní Blat ani Nordsee ho nikdy nelákalo. To je jako přijet na dušičky na Lipno. Ani tě nenapadne tam lézt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.9.21 16:26
@Bábrdl píše:
Já mám hodně „vodní“ dítě, ale podzimní Blat ani Nordsee ho nikdy nelákalo. To je jako přijet na dušičky na Lipno. Ani tě nenapadne tam lézt. :mrgreen:

Hele, moje deti lezou bezne v breznu do bazenu, co ma 12 stupnu, takze jo, napadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
8.9.21 16:27
@unuděná píše:
Jo, asi, protoze nase deti by tam na 100 % vlezly :mrgreen: videly by more a ani teplota vody by je neodradila. Uz mam sve zkusenosti :P

U nás stejné, u moře děcka,,záchvat", že tam chtěji, ať je zima, nebo ne…a za dva dny v lepším případě jen nudle u nosu. My bychom se jen,,kochat okolím" jet na pobřeží nemohli.
Ale každej je jinej, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.9.21 16:29
@unuděná píše:
Hele, moje deti lezou bezne v breznu do bazenu, co ma 12 stupnu, takze jo, napadne :mrgreen:

Brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.9.21 16:45
@Petája píše:
U nás stejné, u moře děcka,,záchvat", že tam chtěji, ať je zima, nebo ne…a za dva dny v lepším případě jen nudle u nosu. My bychom se jen,,kochat okolím" jet na pobřeží nemohli.
Ale každej je jinej, že…

Presne no :mrgreen: nase deti teda, klepy klep, zima zdravotne nerozhazi, ale kdo se na to ma koukat? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí