Resumaker

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2981
23.10.24 23:38

S těmito servery se nějak roztrhl pytel, před chvílí jsem tu nejde četla podobnou diskuzi na podobný produkt.
Službu zrušit a popřemýšlet, proč si neudělat profil/CV na nějakém duveryhodnem pracovním portále, kde to obvykle bývá zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15859
24.10.24 11:08

Na CV snad stačí Word, na to nemusím používat nějaké služby, které sbírají osobní údaje a ještě za to chtějí platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.10.24 14:30

Pro zrušení zasílání opakovaných plateb, je potřeba napsat na tento email: ***, že požadujete zrušení účtu. Měl by Vám potom přijít potvrzovací e-mail o zrušení účtu.

*edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.24 18:53

resumaker

Dobrý den, já osobní zkušenost s Resumakerem mám…taky mi po registraci na stránky vytvořili „krásný životopis“ za 20kč..paráda, opravdu… a pak mi každý měsíc strhávali přes 600kč pod záminkou ve výpisu z účtu " poplatek za telefonní tarif"…už toto mi smrdělo…životopis a najednou telefonní tarif? Odcházely mi půl roku z účtu peníze za nic a tak jsem zašla do banky, podali jsme reklamaci na bezdůvodné odvody peněz o kterých nebyla na stránkách ani zmínka. Dokonce jsem si nechala zablokovat a vyměnit platební kartu. Po cca 2 měsících za pomocí reklamačního oddělení banky mi peníze vrátili…ufffff. Takže holky, držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.12.24 10:16

Zdravím, řeším úplně stejný problém, akorát, mi od nich ani nechodí, žádné emaily. Prostě mi jen strhnout peníze, již jsem několikrát, žádala, aby mi předplatné zrušili, jak přes odkaz tak i přes email a vždy mi jen napíšou, že u daného emailu, předplatné neevidují a na další email mi pak už neodpoví. A další měsíc mi opět strhnou peníze.
Taky už si nevím rady co s tím. 🙈 🤷‍♀️

Povedlo se vám někomu se nějak domoct a to předplatné nějakým způsobem zrušit?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.12.24 10:25

Na tento email: support@resumaker.cz napiš, že požaduješ zrušení účtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.12.24 10:31

Mně takhle z účtu odešly dvě platby 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.2.25 10:38

@Kat1695
Zdravím, povedlo se Vám to nějak vyřešit, prosím? Mám teď stejný problém.
Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.2.25 10:51

Na tento e-mail, je potřeba napsat ( stačí v češtině), že žádáte o zrušení vašeho účtu: support@resumaker.cz
Měla by přijít hned odpověď, že to akceptují. Mně takhle odešly dvě platby 🙈. Nechápu, že tento můj odkaz, vždy na emiminu… smažou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.2.25 11:07

@BL1975
To jsem právě udělala, ale už 2krát mi přišla odpověď, že u daného emailu předplatné neevidují a že se jim nepodařilo zjistit číslo mojí objednávky.
Chtějí zaslat:

1. další emailové adresy, o kterých si myslím, že mohou být spojeny s účtem - neposlala jsem, žádnou jinou jsem nezadávala.
  2. Číslo účtenky - ty mi nepřišly
  3. Podrobnosti transakce - to jsem jim poslala a stejně to údajně nenašli.

Zároveň se ale pod tím emailem můžu dál přihlásit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.2.25 15:05

V tom případě nevím, jak poradit…, což mě mrzí. Pokuste se dohledat v historii svých emailů, z jakého jste se u nich mohla registrovat a ten stejný, pak použít pro napsání požadavku, aby Vám smazali účet. To, ale předpokládám, že jste udělala…Pak jedině se obrátit na Vaši banku, že máte tento problém a požádat je o spolupráci, aby Vám pomohli zabránit dalším nechtěným platbám. Zaznamenal jsem někde v diskuzích, že nějaká maminka o to požádala svou banku a ta prý dokázala od těch šmejdů, dostat zpátky i nějaké ty uskutečněné platby… Víc neumím poradit. Tak snad, se Vám to podaří také…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.2.25 09:08

podvodníci

Obnovuji diskuzi, zajímá mě, jestli se některé z vás povedlo vyřešit odečtení peněz z účtu :D Stalo se mi včera to samé, byl to přesně čtrnáctý den, kdy jsem zrušila předplatné a stejně mi odečetli peníze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
1.3.25 22:39

@lalala103 Ted jsem si toho na výpisu taky všimla! 649Kc místo 20kc :pocitac: zítra to budu řešit s bankou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
2.3.25 07:27

Vyresit v bance. Platby zablokuji a vrati odeslanou platbu. Ale chvili to trva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.3.25 13:25

@Knizka máte s tím zkušenost že se povedlo peníze vrátit? Já sem byla hrozně nas*aná když jsem to zjistila 😀 kupovala jsem životopis za dvacet korun, říkám pecka, super. A po 14 dnech minus 649. To mě teda vyšlo pěkně draho 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat