Resumaker
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
S těmito servery se nějak roztrhl pytel, před chvílí jsem tu nejde četla podobnou diskuzi na podobný produkt.
Službu zrušit a popřemýšlet, proč si neudělat profil/CV na nějakém duveryhodnem pracovním portále, kde to obvykle bývá zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na CV snad stačí Word, na to nemusím používat nějaké služby, které sbírají osobní údaje a ještě za to chtějí platit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro zrušení zasílání opakovaných plateb, je potřeba napsat na tento email: ***, že požadujete zrušení účtu. Měl by Vám potom přijít potvrzovací e-mail o zrušení účtu.
*edit admin- smazané osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
resumaker
Dobrý den, já osobní zkušenost s Resumakerem mám…taky mi po registraci na stránky vytvořili „krásný životopis“ za 20kč..paráda, opravdu… a pak mi každý měsíc strhávali přes 600kč pod záminkou ve výpisu z účtu " poplatek za telefonní tarif"…už toto mi smrdělo…životopis a najednou telefonní tarif? Odcházely mi půl roku z účtu peníze za nic a tak jsem zašla do banky, podali jsme reklamaci na bezdůvodné odvody peněz o kterých nebyla na stránkách ani zmínka. Dokonce jsem si nechala zablokovat a vyměnit platební kartu. Po cca 2 měsících za pomocí reklamačního oddělení banky mi peníze vrátili…ufffff. Takže holky, držím pěsti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, řeším úplně stejný problém, akorát, mi od nich ani nechodí, žádné emaily. Prostě mi jen strhnout peníze, již jsem několikrát, žádala, aby mi předplatné zrušili, jak přes odkaz tak i přes email a vždy mi jen napíšou, že u daného emailu, předplatné neevidují a na další email mi pak už neodpoví. A další měsíc mi opět strhnou peníze.
Taky už si nevím rady co s tím. 🙈 🤷♀️
Povedlo se vám někomu se nějak domoct a to předplatné nějakým způsobem zrušit?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tento email: support@resumaker.cz napiš, že požaduješ zrušení účtu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kat1695
Zdravím, povedlo se Vám to nějak vyřešit, prosím? Mám teď stejný problém.
Předem díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na tento e-mail, je potřeba napsat ( stačí v češtině), že žádáte o zrušení vašeho účtu: support@resumaker.cz
Měla by přijít hned odpověď, že to akceptují. Mně takhle odešly dvě platby 🙈. Nechápu, že tento můj odkaz, vždy na emiminu… smažou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BL1975
To jsem právě udělala, ale už 2krát mi přišla odpověď, že u daného emailu předplatné neevidují a že se jim nepodařilo zjistit číslo mojí objednávky.
Chtějí zaslat:
- další emailové adresy, o kterých si myslím, že mohou být spojeny s účtem - neposlala jsem, žádnou jinou jsem nezadávala.
- Číslo účtenky - ty mi nepřišly
- Podrobnosti transakce - to jsem jim poslala a stejně to údajně nenašli.
Zároveň se ale pod tím emailem můžu dál přihlásit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě nevím, jak poradit…, což mě mrzí. Pokuste se dohledat v historii svých emailů, z jakého jste se u nich mohla registrovat a ten stejný, pak použít pro napsání požadavku, aby Vám smazali účet. To, ale předpokládám, že jste udělala…Pak jedině se obrátit na Vaši banku, že máte tento problém a požádat je o spolupráci, aby Vám pomohli zabránit dalším nechtěným platbám. Zaznamenal jsem někde v diskuzích, že nějaká maminka o to požádala svou banku a ta prý dokázala od těch šmejdů, dostat zpátky i nějaké ty uskutečněné platby… Víc neumím poradit. Tak snad, se Vám to podaří také…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
podvodníci
Obnovuji diskuzi, zajímá mě, jestli se některé z vás povedlo vyřešit odečtení peněz z účtu
Stalo se mi včera to samé, byl to přesně čtrnáctý den, kdy jsem zrušila předplatné a stejně mi odečetli peníze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lalala103 Ted jsem si toho na výpisu taky všimla! 649Kc místo 20kc
zítra to budu řešit s bankou!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyresit v bance. Platby zablokuji a vrati odeslanou platbu. Ale chvili to trva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Knizka máte s tím zkušenost že se povedlo peníze vrátit? Já sem byla hrozně nas*aná když jsem to zjistila 😀 kupovala jsem životopis za dvacet korun, říkám pecka, super. A po 14 dnech minus 649. To mě teda vyšlo pěkně draho 😀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit