Špatné podmínky v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.10.24 21:11

Práce váš názor

Ahoj všem, nastoupila jsem do nové práce. Nyní jsem tam 3 týdny a moje pocity nejsou dobré. Práce poměrně snadná a fyzicky nenáročná ale ty podmínky. Chtěla bych slyšet Váš názor.

V práci nesmíme mluvit, dostala jsem obnošené boty, do dnešního dne nemáme skříňku, mistrová mě stačila servat přede všemi, nesmíme vyjadřovat svůj názor protože ten přeci není správný, nadřízená se o lidech špatně vyjadřuje (třeba o jedné paní řekla, že je dbil a rtard), když přijde reklamace tak jí musíme zkontrolovat a ten den nemáme zaplacený, výplata je taky výživná 17 čistého 😂 ono to možná nezní tak hrozně ale já osobně tohle ještě nezažila a jsem z toho špatná. Je tohle ještě v nějaké normě? Nebo jsem jen citlivka?🤔 Teď už chodím domů rozhozená. Jinak jsem kontrolorka kvality. Je toho víc ale to je na delší vyprávění. Jaký z toho máte pocit? Děkuji všem za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2128
17.10.24 21:19

Divím se, že se vůbec ptáš.. Umíš si představit byt na té pozici několik let?

Osobně mi to přijde až nereálné, co píšeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 21:26

@TeeeT no taky jsem si myslela, že tohle nejde ale jde 🙈 jako nestačím se divit. Po první výplatě chci pryč, jen mě zajímal názor i jiného člověka protože tohle jsem ještě nezažila 🙈

• Citovat
  • Upravit
2128
17.10.24 21:26

Šla bych pryč hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 21:29

@TeeeT no říká mi to hodně lidí ale jde mi o peníze, finančně na tom nejsme úplně nejlíp a chtěla bych alespoň tu jejich „velkou“ výplatu 😂 každopádně je to šílené. Jako vím, že fabriky nejsou zrovna super ale tohle ne, tohle je už moc.

• Citovat
  • Upravit
5206
17.10.24 21:33

To je nejaky karny tabor, nebo co? Hledala bych si neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223

Tak jestli tam nemáš možnost finančního růstu,(po zkušebně přidáno, nějaký přesčasy…)tak tě tam za ty prachy nic moc nedrží, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165

Během zkušebky hledej, určitě bude něco lepšího, já bych byla už dávno pryč. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
17.10.24 21:35
@Anonymní píše: Více

Tak výplatu jsi podepsala sama, nevím proč se tomu teď vysmíváš, když jsi s tím souhlasila.

Jinak ano, odešla bych. Ale píšeš, že peníze potřebuješ. Tak je to na tobě.

Já bych se takto buzerovat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 21:38

Jo podepsala, 20 000 + plus osobní ohodnocení a plus další věci, které nám nakecala😂 nakonec zjišťujeme, že ženské co tam jsou několik let mají 17 čistého a podmínky se výrazně zhoršují 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Anik6 děkuji moc ❤️

• Citovat
  • Upravit
3036

Zdrhej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.24 21:39

@Afrikana říkám tomu novodobý konc*ntrak podle podmínek tam 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.24 21:40

@Dara90 no už včera bylo pozdě 🙈 ježiš já jsem ráda, že to fakt tak bledě nevidím jen já 🙏🏻

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat