Špatné podmínky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Asi žiju v jiné sociální bublině, ale toto je opravdu možné zažít? Buď jste troll, což je v tomto případě nepravděpodobné, anebo jsem si spletl diskuzní fórum s nějakým čínským nebo bangladéšským pracovním serverem ![]()
Příspěvek upraven 24.10.24 v 07:58
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozumný investor píše: Více
No, jelikož pracuje jako kontrolorka kvality, tak proste zadarmo opravuje svoji vlastni chybu… Co na to rika zakonik prace nevim, ale z logiky veci me to neuráží, samozřejmě v případě oprávněne reklamace. Když udělá chybu pokladní a ma manko, tak si ho taky zaplatí, tak proc by tady mela mit zakladatelka 2× placenou jednu praci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
tak na tohle bych se přeptala na inspektorátu práce, tohle není přeci možné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Já reagoval na celé vlákno ne na pokuty. Moje chyba, ze jsem dal citaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rozumný investor píše: Více
Co ti na tom přijde divné? Víme, jaký je v ČR průměr - a víme, že hromada lidí bere násobně víc (aniž by měli nějaké extra schopnosti), takže je logické, že je i hromada lidí, co bere minimálku. Ty příjmové nůžky jsou hrozně rozevřené.
Když to vezmu ad absurdum, tady paní má 20 hrubého a dostává pracovní oděv - zapisovatelky na soudu berou skoro samé, a oblečení jim nikdo neposkytne a to se ještě lidi na veřejných fórech podivují, že je někdo vůbec platí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Doporučuju zajít na inspektorát práce a tohle jim sdělit, resp. rovnou podat podnět k prošetření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 píše: Více
Ano, taky jsem se s tím kdysi dávno setkala na brigádach. Obecně v těchto zaměstnáních často nepracuji úplně bystre osoby s běžným všeobecný rozhledem, které znají svoje práva. Mohou být dost často v exekuci, tam je pak jednoduché si na ně vyskakovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne vzdy pokladní platí manko.
A pokud těch chyb dělají hodně, tam je to spíš o systému a proškolení atd. A nějaká drobná zmetkovitost bude i statisticky normální a mělo by se s ní počítat. I robot někdy udělá chybu, tím spíš člověk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul píše: Více
No, tak by si ji člověk mel i opravit, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám se zaměstnavatelem dohodnutou měsíční mzdu a když po sobě musim něco opravovat, tak to dělám v pracovní době, kterou mám normálně placenou.
Zakladatelka píše úplně o něčem jiném.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul píše: Více
No, tak zakladatelka proste ne, no. A jinak ja sice taky opravuju sve chyby v pracovní době, ale na druhou stranu, mam dany objem prace, který musim udělat a nikdo mi ho kvůli me chybě nesníží, takže reálně ji taky opravuju zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, tak to já mám a vždy jsem měla normální zaměstnavatele. Klidně můžu 2× denně s kolegy na kafe a nic mi neuteče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amassakoul já taky ne ale prostě přijde reklamace, vy si jí sama zkontrolujete a podle toho kolik hodin to kontrolujeme, tak ty hodiny vám nezaplati