Špatné podmínky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Obejdi si supermarkety tam těch 17 budeš mít za poloviční úvazek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty bláho, to si sama sebe a svojí práce neceníš na lepší peníze a hlavně lepší zacházení, že se musíš na toto ptát? ![]()
Nevím teda, jaké máš vzdělání a kvalifikaci, ale dle toho, co píšeš to bude lepší opravdu VŠUDE ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Pripomina mi to jednu fabriku na Vysočine!
Jsi z Vysočiny? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Missinecka mám vyucak, byla to super práce, kousek od bydliště a od mého 3leteho syna…na jeho narozeniny (sobota) musím do práce a to mě nejvíc štve ![]()
- Citovat
- Upravit
slovy Babise: Nebudte slusnej, reknete jmeno!
At ostatni vi, kam nechodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hned mě nevím proč napadlo Ústecký kraj, asi kvůli tomu platu.
Vážně, zdrhej, chápu, že v těchto regionech je to s nabídkou horší, ale už není rok 2008 a krize, kdy i na takové místo lidi stáli frontu a zaměstnavatelé si mohli dovolit chovat se jako dozorci v koncentráku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceMzda se ve smlouvě udává v hrubém. To by těch 17 tis. čistého odpovídalo…Já bych zůstala, dokud si nenašla lepší práci. Teprve pak bych dala výpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč nesmíte mluvit?
Také bych odešla. A ty peníze? To dnes už ani nejde tak málo, ne? Jsem dosti zhýčkaná, koukám…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marieke taky jsem si říkala, že s tím platem nejspíš neudělali pokrok 🙈 17 čistého je málo. Na dnešní dobu a na dnešní ceny je to docela smutný 🙈
- Citovat
- Upravit
@lu369 protože se prý nesoustředíme na práci a dokonce nám chtějí postavit stoly tak, aby zamezili právě mluvení 🙈
- Citovat
- Upravit
@smile_xxx no upřímně myslím, že mám na víc než na takové podmínky 🙈 sice nejsem bůhví jak vzdělaná ale hloupá a líná si také nepřijdu 🙈 😂
- Citovat
- Upravit