Resumaker
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Resumaker
Ahoj holky, máte s tím někdo nake zkušenosti? Teď jsem zjistila že už mi několik měsíců strhavaji peníze za to že jsem si u nich udělala zvotopis za 20
můžete mi říct jak je to v dnešní době možné ![]()
Nemáte někdo zkušenosti z vrácením peněz? A jak je možné že se o nic nic nikde nedozvíte, žádné diskuze ani recenze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Skvelej komentář, trošku k 💩.
Prosím Vás, než toto tak radši nepište 😆
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moro2 píše: Více
Aha takže ne. Tak teda přikládám. Doporučuji dostudovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
T en hnědý obrázek, cos vložila, máš asi místo mozku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možné tak, že sis u nich objednala placenou službu.
S vrácením peněz od nich zkušenosti nemám, ježto jsem si u nich žádnou službu neobjednal.
Jak je možné, že se o nich nic nedozvíte, žádné diskuse, recenze?
Třeba špatně hledáš.
Zde jsem jednu recenzi našel: https://www.unite.ai/…s-cv-makers/
Zde je další: https://www.morningdough.com/…me-builders/
Zde další: https://43.cz/…aker-podvod/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže jsi si u nich nechala udělat zvotopis a teď chceš zvrátit peníze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslela jsem recenze nebo diskuze od lidí, kdo už si to objednal, jaké mají zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Plmo píše: Více
Ne nechci vrátít peníze za životopis, ale potom mi začali strhavat přes 6 stovek a ano je to moje hloupost ale, když se zpětně podívám co za emaily mi posílali, tak to jde dost těžko poznat co to vlastně je.
V tuhle chvíli mi jde spíš o to aby se o tom dozvedelo víc lidí, protože si nemyslím že jsem jediná a že do budoucna se toto nikomu nestane, proto se ptám jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Myslela jsem spíš recenze od lidí, toto jsem našla, ale třeba na Googlu pod firmou nic ani nikde jinde. Docela ráda bych tuto informaci rozšířila protože si nemyslím, že jsem jediná blbka co jim naleti a je to dost zbytecne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem nenašel k tomuhle žádné diskuse, kromě této. Proč, to nevím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele já jsem si taky dělala na nějaké stránce životopis, už nevím kde. Chtěla jsme aby to nějak vypadalo atd. A bylo tam jasně napsaný, že to je předplatný a další podmínky. Takže jsem vytvořila životopis, stáhla si ho zaplatila a okamžitě tu službu zrušila i když to bylo ještě asi týden „zdarma“
Takže je to prostě jen tvoje hloupost, že nečteš co si objednáváš a nevsimnes si že ti z účtu odchází kdo ví jak dlouho peníze někam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moro2 Taky se mi to stalo, dnes, naštěstí jen jeden charge. Ano je to nepozornost, ale zároveň šmejdská marketingová praktika navýšit po dvou týdnech cenu služby kterou 99% uživatelů použije jednou z 19,90 na 649 CZK, tj. o víc než 3000% a uvést to malým fontem v patičce. Ještě barva písma mohla být světlejší šedá, ať se chytne víc lidí. Z jejich následné komunikace je vidět, že to řeší denně. Evidentně je okrádání uživatelů byznys model téhle společnosti. Bohužel pochybuju, že něco vymůžeme zpět.
Nejlepší jsou místní diskutující, co službu ani neviděli, ale hned střílí soudy. Ale nic si z nich nedělej. Až ti místní inteligenti investují do krypta, nebo se chytnou na jiný fraud oni a vybílí jim účet, tak se zase zasmějem my jim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JohnDoe395 píše: Více
Ahoj děkuji, za zprávu, neboj nic si z těchto lidí nedělám 😅 ale ano je to moje hloupost, že jsem si toho nevšimla, zase na druhou stranu jak píšeš jsou to smejdi, oni ti každý měsíc pošlou email v angličtině, který se vlastně tváří jako ze nic a pak když sjedeš úplně dolu tak malým písmem je napsáno děkujeme za předplatné, nic víc žádná cena že by ti to docvaklo nebo tak 🙈 🤷♀️ ale spíš doufám, že se to tu rozjede a rozkrikne se to dal a budou mit min blbcu co si to zaplati😅, nejvíc mě dostává že se o nich nedozvíš v recenzích nebo diskuzích vůbec nic 🤦♀️ takže děkuji za za zprávu
😘
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám stejný zážitek, tím že jsem koupila zivotopis za 20 jsem se upadla dablu a strhli mi 649 Kč… Co s tím? Nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit