Resumaker
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
resumaker.cz
Pokud platíte za službu, musíte číst všechno i ta malá písmenka: Kliknutím na tlačítko „Zaplatit“ níže souhlasíte s tím, že vám bude účtován poplatek 19,90 Kč a že přijímáte naše podmínky používání a zásady ochrany osobních údajů. Po 14 dnech vám bude naúčtováno 649 Kč, bude účtovat každé 4 týdny až do ukončení předplatného, které můžete kdykoli zrušit.
Příště doporučuji po vytvoření CV zrušit účet a pak by to mělo být ok a strhnou Vám částku 19,19 Kč za CV a 14denní plný přístup. Třeba časem opět změní podmínky. Je třeba číst opravdu všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majda205 je to tak, od té doby si na to dávám pozor a má to tak více stránek. Miniaturním písmem mají dole napsané, že po zaplacení 40 Kč (stránka na úpravu fotek) vám za 14 dní odečtou z účtu 700 Kč a podobně. Už jsem se poučila ale je potřeba dávat si na to pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím i já se stal obětí u resumaker, zde se píše o dalších:
https://www.vasestiznosti.cz/…/hatzava-ltd
Prošli jste prosím někdo celým procesem úspěšně - tzn. dočkali se refundace všech dalších poplatků kromě 19,90 czk?
Potřebuji email nebo screenshot emailu z registrace abych dohledal, odkud mi registrace přišla, nemohu na mailu dohledat žádný výsledek pod slovem resumaker :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, dneska jsem taktéž zaplatil 20 Kč a ihned zrušil předplatné, už mi to píše že předplatný mi bylo zrušeno a nebude se nic dál účtovat, stalo se někomu že i po zrušení předplatného penize odečetli?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím… Také jsem naletěl. Také jsem přehlédl malé písmo při platbě 20kc a před chvílí se pokusili několikrát strhnout 659,–… Naštěstí to zablokoval Revolut jako podezrelou transakci, zmrazili kartu a zadali, abych buď potvrdil odchod peněz nebo kartu zablokoval úplně… Zablokoval jsem kartu, nic neodešla a na Resumaker jsem zrušil předplatné… Nvm jestli z toho ovšem nemůže vzniknout nějaký penále, to teprve uvidíme 🤣
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resumaker
@StarostlivejTatka musím říct, že jsem na internetu velice opatrná, než někde něco odkliknu a odsouhlasím. V únoru jsem s dcerou vyplňovala životopis a vůbec jsem si tedy poznámce o tom, že souhlasím s předplatným služeb nevšimla. Navíc když jsem se přes jejich web snažila zrušit službu, píše mi to, že můj ani dcery mail neevidují. Nevybavuji si, že bych vůbec zaškrtla registraci. Tuším, že jsem dala vystavit životopis bez registrace.
Na jejich kontaktní mail jsem psala před týdnem, ale bohužel se mi nikdo neozval.
Vůbec netuším, jak z dané situace ven. To, že se mi platba strhává již od února jsem navíc zjistila čirou náhodou a jsem pěkně vytočená.
Jak jste pokročil vy? Markéta
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel jsem také naletěla. Přidávám do vlákna, aby bylo jasné, že jejich jednání není ok a ostatní si na ně dali pozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata
Teď mi přišla dcerka s tím, že jí podvodníci „Resumaker.cz“ ztrhli z karty 649,– Kč, což je téměř její měsíční kapesné. Po tom, co si kvůli brigádě nechala vygenerovat jakýsi životopis za 19,90 Kč, převzali kontrolu nad jejím účtem a můžou, kdykoliv si vzpomenou, ztrhnout z její karty cokoliv, protože znají číslo karty i CVV.
Kartu ihned zablokovat!!! Zažádat o novou! (Měla by být zdarma, došlo ke zneužití.)
Hlavně si pamatujte: kdykoliv on-line někomu neznámému něco platíte, použijte virtuální jednorázovou kartu, kterou umí vygenerovat každá lepší bankovní aplikace! (V našem případě George ČSAS, ale umí to jistě i jiné). Některé internetové obchody také mají zaznamenanou Vaší kartu a mohou si ztrhnout peníze, ale u těch solidních Vám přijde do appky oznámení o platbě, kterou musíte v bankovnictví potvrdit a pak teprve peníze odejdou.
Pokud už Vám šmejdi, jako Resumaker.cz peníze ukradli, tak už Vám je nikdy nevrátí. Proč myslíte, že jsou zaregistrováni v Barcelóně?
Jedinou možností je spojit se s Vaším bankéřem a zažádat o reklamaci platby, kterou jste neměli možnost v bankovní aplikaci potvrdit. Slušná banka by měla takové platby vrátit.
Já osobně se to hned po víkendu chystám udělat, bankéři už jsem přes appku napsal.
Takže držím Vám všem palce, buďte opatrné! 🙏 🌻 🌞
Aktuální stav: Banka nám peníze uniklé ze zneužité karty dnes vrátila.
Postupujte, jak je výše popsáno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resumaker- podvodníci, dráhy životopis
Resumaker, podvodníci který si vydělávají na tom že nikdo nečte obchodní podmínky. pokud si stáhnete životopis zaplatíte 20kc a automaticky tim dáte svolení k jejich členství za 650 Kč. po několika dnech se vám to strhne z účtu ale oni vám již nevrátí peníze, protože dle jejich obchodních podmínek nemusí. Dávejte si pozor co a komu platíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady tahle celá diskuse má jedno jediné a velmi jednoduché, bleskové řešení. Jednoduše okamžitě zablokujte třeba v mobilu kartu a požádejte v mobil. bankovnictví o novou. Tím opakované platby ihned znemožníte. To je celé. Jak prosté… U Air bank dokonce dotanete okamžitě novou a mobilem hned můžete platit, aniž byste ji ještě fyzicky měli. Ta pak přijde poštou za pár dní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vlastvs499 píše: Více
Ale pokud nezrušíš to členství/předplatné, stáváš se jejich dlužníkem, protože si to nemají z čeho pokrýt.
Takže tvoje rada je poněkud krátkozraká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit