Tetování a piercing - práce v bance
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tetovani a piercing - prace v bance
Ahoj, chtela jsem se zeptat tech co pracuji treba v bance a techto institucich, jak je to co se tyce tetovani, piercingu a barevnych vlasu? Je to stale zakazane nebo se to uz trosku rozvolnilo? Naskytla se mi prilezitost na praci v bance na te pokladni prepazce, pozitri mam jit na pohovor, ale netusim jak by vzali to, ze mam potatovanou celou ruku, piercing v nose a svetle modre vlasy. (Vim asi se to konkretne dozvim az na tom pohovoru, ale zajima me to tak jako vseobecne) ![]()
Moc dekuji za odpoved. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, až tě zkouknou, tak tě určitě přijmou už na první dobrou.
![]()
Dělám si z toho srandu, ale jinak musím říct, že teď se to asi už tak přísně nebere jako dřív… ![]()
A to usuzuju třeba jen podle takového zdravotnictví.
Protože, kdybych tenkrát nastoupila na směnu takhle „zkrášlená“, tak mě staniční nebo vrchní vyrazí už od prvního pohledu.
![]()
Příspěvek upraven 18.10.24 v 00:55
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenka200 píše: Více
Nevim no, na pokladni prepazku v bance to asi nebude uplne prijatelny vzhled ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak uvidim, i kdyby me nevzali sem, tak mam porad domluvene pohovory i jinam. Toto vlakno jsem spis zalozila ze zvedavosti, protoze jsem cetla, ze nekde jim tetovani a tak nevadi, ale clovek to musi schovat (nosit delsi rukav, piercing vydelat). Ale jak rikam, zajdu na ten pohovor a uvidim co mi na to reknou primo tam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si piercing vydelej raději uz než tam půjdeš a dlouhý rukáv taky zrovna ať to tolik neřve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Ja si myslim, ze v dnesni dobe je tady toto rozsirene mnohem vic nez bylo driv…Minimalne si vsimam, ze v dnesni dobe je potetovany skoro kazdy druhy clovek, piercingy jsou tez rozsirene. Ale to je jen muj nazor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alenka200 píše: Více
Souhlasím. To máš pravdu…
Ale, přece jen jsou určité profese, kde to není zase až tak úplně akceptovatelné, i když to nemusí být do určité míry ani zcela zavržené.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak upřímně, mě nevadí tetování a pod. Ale přijít do banky, co mělo vždy trošku status kostýmkové profese, tam by seděla slečna s kroužkem v nose a modrou hlavou, tak jdu jinam.
Nejsou to předsudky, ale prostě mi to k těmto profesím nesedí.. mám třeba fotografku, co nás jako rodinu fotí, ta řinčí na dálku kovem a tam mi to k tomu patří…ale do banky na přepážku fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud se umi chovat a zvlada svou práci, tak je mi fuk, jaké ma vlasy a tetovani a pocet kroužků… Jo, možná si v některých případech pomyslim cosi o hlouposti, ale to je čistě muj osobní a vnitřní problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky musím říct, že jsem ještě v žádné bance ani pojišťovně takto výraznou osobu neviděla..asi bude hodně záležet na personální, na managerovi pobočky :nevim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle všechno dohromady je už docela dost, to může zaměstnavateli vadit. Tu modrou z vlasů bych dala pryč, to opravdu není nutné a upřímně, u dospělé ženské trochu nevhodné. Piercing záleží, jaký máš. Jestli kamínek v nose nebo pichlé septum s kruhem jako na skot a tetování se dá schovat vhodným oblečením. Takže záleží jen na tobě, jaký dojem chceš udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beru to podle sebe. Já přijít do banky, tak předpokládám nějaký předepsaný formální vzhled. Z buchty s modrými vlasy, pokérovanou rukou a kroužkem v nose bych byla rozčarovaná a řekla bych si něco o tom, že dneska už asi došli normální lidi, že zaměstnají kde koho. Pokud chceš takhle vypadat, tak na přepážkovou práci určitě ne, možná na nějaký backoffice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě to přijde sexy
. Pokud budeš chodit ležérně oblečená. Líbí se mi kombinace extravagance, divokost, čistota, inteligence a ležérní styl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si vždycky představuji takové pěkné holky v kostýmku, nebo prostě elegantně oblečené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit