Tetování a piercing - práce v bance
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Alenka200 píše: Více
Každý druhý člověk za překážkou v bance, nebo každý druhý člověk na ulici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše: Více
Na ulici samozrejme 😀 Ale treba na uradech nebo i v pojistovne jsem videla potetovane pracovniky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše: Více
A ve které bublině ty co umi cist, neumi dny a hodiny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou Jo na takových fotkách to vypadá skvěle, ale na živo má málokdo tak hezké vlasy. Většinou jsou odpálené odbarvováním, barva se různě vymývá není to uplně estetické. ![]()
Hodně takových holek dělá u nás ve městě v obchodech, v bance/ pojišťovně asi žádná. Tam potkávám spíš basic " čistou" image
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 píše: Více
Psala to vcera takze pozitri je sobota ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše: Více
Tak se radim mezi ty co neumi číst
ja cetla zitra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BananovaSusenka píše: Více
Tak ono, i normální blondýny mívají zničené vlasy. Mě to vůbec nevadí. V dnešní době je piercing a tetování úplně běžné, v každé profesi. Mě by rozhodně nikdo takový nikde neodradil, maximálně by mě to trochu překvapilo. Asi jako nedávno jeden transexuál číšník. Obéznější muž, s dlouhými červeně nalakovanými nehty, růžovým tričkem, černými legínami, dlouhými vlasy a náušnicemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Tak u číšníka je to asi jedno (i když záleží na podniku), do banky na přepážku by ho hádám nevzali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veria píše: Více
Může odradit zákazníky stejně jako v nějaké bance
… samozřejmě tohle už je extrémnější, oproti němu je potetovaná holka s modrými vlasy a piercingem nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vadí - nevadí… Určitě za to budeš mít body dolů a jejich první volba nebudeš. Zeptej se jich na tom pohovoru. Pokud je to nějaká konzervativní banka, tak bude mít i konzervativní klientelu. Možná kdybys měla zelené vlasy a hlásila se do AirBank… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
Záleží, jaká restaurace to byla. V nějaké umělecké kavárně, studentské hospůdce nebo hipsterském bistru ok, do Alcronu by ho ale asi nevzali a v nějaké dělnické nálevně by taky mohl dostat přes hubu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stín katedrál píše: Více
Normální restaurace, něco mezi Entreé restaurant a pajzlem
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejdrive: Ano opravdu mam prijit zitra, taky jsem se pri domlouvani divila, ale maji to tak na te pobocce nastavene. ![]()
Jinak k te modre barve: Ja mam to stesti, ze jsem svetla blondyna, takze jsem nemusela mit odbarvene vlasy, ale je fakt, ze se ta barva rychle vymyva, takze ted uz nemam hezkou syte modrou, ale jen takovy modry nadech. ![]()
Samozrejme pocitam s tim, ze asi jejich volba nebudu, ale rikam si, proc to nezkusit, kdyztak mam domluvene pohovory na jina mista. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka ukončila práci v bance. Strašně ji vadil dryl a tlak na oblíkání. Nesměli mít sukně ani šaty nad kolena. Musely mít podpatky. Nesměli mít trička s výstřihem nebo ramínky. Nesměli jíst, pít. Několikrát dostala Vítku ohledně účesu. No do banky prý už nikdy. Nehodlám létě vypadat jak. mumie zabalená v roláku až po krk. Možná to bylo jen v téhle pobočce to nemůžu posoudit. Ale pokud by tě náhodou vzali tak si myslím, že buď utečeš sama nebo tě ta atmosféra donutí směnit imige. Samozřejmě zaujmout můžeš i jako okroužkovaná Šmoulinka.