Řev při odříhnutí

Anonymní
16.7.16 09:01

Řev při odříhnutí

Ahoj maminky :)

Mám holčičku (stáří 3 měsíce) která mi hrozně vyvádí při odříhnutí. Kojení v pohodě bez pláče, ale jakmile ji dám na rameno aby si odříhla, tak spustí řev. Řve a vzteká se někdy chviličku, jindy třeba 3 minuty. Pak se uklidní, říhne si a v pohodě. Takhle to dělá co každé kojení a to jak přes den tak i v noci bez rozdílu. Může mi někdo vysvětlit čím to je a proč to dělá? :nevim: Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
16.7.16 09:23

Třeba ji bolí bříško nebo se jí nelíbí, zes ji vzala prso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
16.7.16 09:24

Buď se jí nelíbí ta poloha na odříhnutí, nebo jí může trápit reflux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.16 09:56

@Mer11 prso jí neberu vždycky se sama pustí a když jí ho ještě nabídnu tak uhýbá hlavičkou že už nechce :)

@Heivka zkoušela jsem i polohu na tygříka ale to se pokaždé poblinká, v poloze opřená o rameno si jen ublinkne ale ne vždy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2927
16.7.16 10:04

Asi ji tlaci ten vzduch v brisku, nez ho odrihne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
16.7.16 11:22

To se nám taky stává. Mam stejně starou holčičku. Myslím, ze ji to trapi v bříšku a jak si odrihne, tak se ji ulevi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
16.7.16 13:48

Naše 6týdenní to dělá taky, asi jí to v tom bříšku tlačí, když si krkne tak se uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
17.7.16 12:57

Není důvod dítě dávat odříhnout, pokud bude chtít, tak si samo řekne. Zjevně vám dává najevo to, že to není třeba a jen jí to rozčiluje. Když jí to rozčiluje, tak to nedělejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
17.7.16 21:15
@Ťuhík píše:
Není důvod dítě dávat odříhnout, pokud bude chtít, tak si samo řekne. Zjevně vám dává najevo to, že to není třeba a jen jí to rozčiluje. Když jí to rozčiluje, tak to nedělejte…

To si myslím, že je blbost. Když píše, že si říhne a je v pohodě, tak si asi říhnout potřebuje. Mám to doma taky a když jí říhnout nedám a položím ji na bok, tak si za chvíli ublinkne, někdy se vyloženě poblije a kdybych ji dala na záda, tak by se taky mohla zadusit ublinktnutým mlékem. Mimino se musí/mělo by se dát odříhnout. Některému to asi nevadí, nebo to nepotřebuje, ale to asi nebude jejich případ podle toho popisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
25.7.16 19:50

@kapuletka opravdu to nutné není. Jsem laktační poradkyně. To, že dítě po kojení ublinkne je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová