Řev, ruce v puse a jíst nechce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@ALIPELI
Nemá v puse nic. Žádné nateklé dásně. Narve si tam ruce a nebo jen prsty a cucá
- Citovat
- Upravit
A s lahví funguje jak?
Zuby mě taky napadly. Může se tam něco chystat. Zkusila bych studené kousatko, okurku (třeba)do síťky popřípadě nějaký gel.
- Citovat
- Upravit
Lahev moc nechce. Asi třikrát jsem zkusila dát UM, protože jsem myslela, že má hlad a moc to nešlo. Jinak přibírá dobře, takže asi nestrádá, ale je pravda že kojim furt.
- Citovat
- Upravit
@Okta
Hmmm, jako zkusit mu ho dát, jestli se mu uleví. Jako můžu to zkusit, ale nemá žádnou teplotu nebo tak
- Citovat
- Upravit
Tak to budou zuby. Nebo nějaký jiný nekonfort. Když dáš preventivně čípek nebo něco, tak se děje co?
Když jsem nevěděla kudy kam a nezabíralo nic, tak jsem na večer ten paralen dala. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nemáš menstruaci? To dělala moje malá, když jsem ji dostala, vůbec jí MM nejelo, byla šílená.
Kluk to moc nedělal, nevadilo mu to tolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako zkus. Když pomůže něco na bolest, tak ho něco bolí. Pak je otázka co. Tím že si cpe ručky do pusy by se nabízely ty zuby. Na dásních se to teprve může projevit. Já si pamatuju na záchvatovitý pláč. Nakonec to byl zánět moč. cest. Vždycky při čurání přišla bolest a hrozný pláč. Horečka přišla až později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR
To jsem tomu přikládala před 14 dny, ale teď už opravdu nevím co je špatně.
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem,
Jsem už na pokraji sil. Malý syn 5 měsíců. Řve neustále, strká si do pusy ruce, ale když ho vezmu na kojení, tak chytne ještě větší hysterák. Z kousatka ma úplný záchvaty. Propína nohy, kope, zaklání hlavu(staví mosty). Měnila jsem polohy, místa a všechno marný. Je úplně nepříčetný
Prsty si saje, cucá. Když pak rve bohužel déle, tak nakonec kojeni projde a pije, ale jen chvíli a pak jen žužlá a usíná. Má ro i po spaní.
Nemá někdo nějakou radu?
Příspěvek upraven 20.03.25 v 14:28