Svačiny - 9m dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
15.3.25 20:34

Svačiny - 9m dítě

Ahoj, prosím nějaké tipy co k odpolední sváče pro 9m dítko, které nezvládá jakékoliv kousky, dáví se mi po nich, vše mu musím mixovat do hladka, nechce mi ani žádné křupky atd.
Chtěla bych mu dávat i kaši, je vhodná k svačině? Případně tip na nějakou fajn kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
15.3.25 20:42
@Michaela9915 píše: Více

Moje děti (dva roky a čtyři a půl) od začátku až doteď svaci jenom ovoce a zeleninu, velmi vyjmecne jogurt. Myslím, že devíti měsíční může taky pít mliko.

• Citovat
  • Upravit
101
15.3.25 20:44

@Eva2610 mlíko samozřejmě dostává, ale co mu dávám dopoledne ovoce a oběd tak mi už to mlíko přes den tolik nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
15.3.25 20:47
@Michaela9915 píše: Více

Jasný. Já bych to nehrotila a dávala i odpoledne ovoce a zeleninu, až bude kousat, budeš mít širší pole působnosti.
Můžeš zkusit jogurt, polivku, z kaši u nás frcela bramborová nebo ovesná, nicméně od roka kaše moc nejedi.

• Citovat
  • Upravit
1770
15.3.25 20:57

@Michaela9915 a co jogurt? Kaši klidně dávat můžeš, já dávala na noc na doporučení doktorky, tak nevidím problém ji dávat na svačinu. Jinak musíš vyzkoušet, která bude dítěti chutnat. Já takhle vyzkoušela několik, než jsem zjistila, co mu chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11784
15.3.25 21:10

Jogurt, ovocné /zeleninové smoothie když nechce kousky, nebo třeba kojendeti měly řady mléčné šejky (hlavn jahodový) ovocné přesnídávky, kaše klidně..já jsem teda moc nedělala ty instantní bylo to hlavně navonene ale chutove nic moc…ale normálně jsem si doma uvařila krupicovou. Nebo rýži a rozmixovat…do toho ovoce..klidně taky rozmixovat..nebo přesnídávku…
Co teda dětem chutnalo bylo mlíčko s kaší myslim od Nestlé.(Už si to nepamatuju) Píšou pro dobré spaní ale já to dávala spíš místo oběda když třeba rostly zuby a nechtěli mi jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.3.25 05:16

Taky dávám ovocné přesnídávky🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
16.3.25 07:47

@vabarbora ty ja prave davam dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
16.3.25 11:54

@Michaela9915 a zkousela ste dat treba kousek pečiva kdyz je na brisku? :think: me se syn taky vsim dáví, ale kdyz je na brise tak to funguje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí