Zvracení 2 měsíční miminko

Anonymní
28.2.25 18:53

Zvracení 2 měsíční miminko

Dobrý den prosím poraďte syn po sunaru complex ublinkava ale přibývá mame uz ho snad 2 týdny, jovinka a prdíky mu jdou krásně ale dnes jsem byla svědkem něčeho opravdu pro mě nepříjemném, dala jsem mu mlecko chvilku pil a potom se hned strašně poblinkal snad 150 ml vyblinkal a chvilku se dusil myslíte že se to může takto stávat? Občas jeste někdy dám me mateřské mléko ale uz ho tolik nemam

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
28.2.25 19:32

Ublinkávání je v pohodě, musíš vychytat množství, pokud zvrací hodně, tak je prostě přepitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
28.2.25 19:37
@Janli píše: Více

To ublinkavani je z přepití? Malá mi ublinkava od narození, někdy min, někdy víc. A kdy to tak přejde úplně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.25 19:52

@Janli ano to vím dokuď neubírá tak je to v pořádku ale mě vyděsilo že dnes to bylo opravdu velké množství kterým se dávil, dávám mu sunar 6-7 za den záleží jak se povede a vždy stejnou dávku nechávám ho kolik si sám vypije ale máme 130 ml flaštičku takže víc nevypije

• Citovat
  • Upravit
1846
28.2.25 21:50

Ublinkavani je normální, ještě se vyvíjí trávicí soustava.
Co se týče toho velkého zvracení…když se to stane jenom občas, tak se nic neděje. Mě dokonce doktorka říkala, že 1× denně je úplně normální. Když je to ale častěji, tak to může být třeba nějaká viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí