Zvracení 2 měsíční miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ublinkávání je v pohodě, musíš vychytat množství, pokud zvrací hodně, tak je prostě přepitý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše: Více
To ublinkavani je z přepití? Malá mi ublinkava od narození, někdy min, někdy víc. A kdy to tak přejde úplně?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli ano to vím dokuď neubírá tak je to v pořádku ale mě vyděsilo že dnes to bylo opravdu velké množství kterým se dávil, dávám mu sunar 6-7 za den záleží jak se povede a vždy stejnou dávku nechávám ho kolik si sám vypije ale máme 130 ml flaštičku takže víc nevypije
- Citovat
- Upravit
Ublinkavani je normální, ještě se vyvíjí trávicí soustava.
Co se týče toho velkého zvracení…když se to stane jenom občas, tak se nic neděje. Mě dokonce doktorka říkala, že 1× denně je úplně normální. Když je to ale častěji, tak to může být třeba nějaká viróza.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den prosím poraďte syn po sunaru complex ublinkava ale přibývá mame uz ho snad 2 týdny, jovinka a prdíky mu jdou krásně ale dnes jsem byla svědkem něčeho opravdu pro mě nepříjemném, dala jsem mu mlecko chvilku pil a potom se hned strašně poblinkal snad 150 ml vyblinkal a chvilku se dusil myslíte že se to může takto stávat? Občas jeste někdy dám me mateřské mléko ale uz ho tolik nemam