Revers u apolinare

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.10.14 02:35

revers u apolinare

Podepisoval nekdo z vas?? Kolikaty den,? A vyhověli vam? prijdu si jak ve vězení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
11.10.14 05:00

Nepodepisovala jsem revers u Apolináře, ale v Ústí v porodnici a to cca 4. hod. po porodu, ale měla jsem v porodním planu napsáno, že chci rodit ambulantně, pokud bude všechno v pořádku. Revers jsem podepisovala 4. hod. po porodu, po druhém porodu ze strany personálu padaly věty, že takhle své dítě zabiju. Dokonce volali pediatrovi, že mě domů pusti a dítě ne, načež dostali servano, co si to dovolují držet v porodnici naprosté zdravého novorozence :lol: Po třetím porodu už to vzali jako fakt, jen mi doktor musel přečíst rizika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.10.14 07:01

A jak dlouho tam jsi? Já šla o dva dny dřív, než podle jejich regulí (rodila jsem císařem), ale pustili mě normálně, řekla jsem, že se cítím dobře a mimino taky, tak chceme domů :-)
pokud pár hodin po porodu, tak se připrav, že se nebudou tvářit nic moc, možná budou volat pediatrovi, aby věděl, že jdete…ale násilím tě tam nikdo držet nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
11.10.14 08:07

Revers ti nemají co dovolovat, držet ve zdravotnickém zařízení tě můžou jen ze zákonem stanovených důvodů a na základě rozhodnutí soudu (týká se to některých infekčních nemocí a ohrožujících psychických stavů). V extrémních případech se v porodnicích volala na takové rodičky policie, ale poměrně nedávno mělo ministerstvo zdravotnictví vydat nějakou směrnici, která tuhle praxi koriguje. Tak si k tomu třeba něco najdi. Samozřejmě předpokládám, že bys chtěla domů jen se zdravým novorozencem. Ale i tak se připrav na řeči typu „vy to dítě zabijete“… je zajímavé, že v západní Evropě rodičku a dítě kolikrát vycvaknou pár hodin po porodu a nevím o tom, že by tam na to děti umíraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat