Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Dnes jsem 3den po revizi vím že diskuzí o tom je tu spoustu ale většinou v měnším týdnu těhu… Je jasné že nějaké krvácení a bolesti musí být je to přecijen krátce jelikož už mělo mimi skoro 10cm dr říkal že jsem víc krvácela než je běžné ale že je to tím že už jsem byla ve velkém týdnu… No zajímalo by mě jestli někdo měl revizi také v pozdějším týdnu dostala jsem prášky na srolování dělohy ale strašně mě bolí břicho ani brufen nezabírá nejspíše to bude ta děloha ale bojím se abych něco nezanedbala…
Ahoj, já měla ZT v 16tt. A DR mi řekl , že v tak pokročilém těhu se už nedělá. Vyvolali mi jakoby porod. Sestra mi zavedla tabletu do pochvy, a stahy přišly za 4-5 hodin. Taky jsem hodně krvácela, a trvalo to 14 dní něž to přešlo, měla jsem i dost bolesti. Raději jsem si zašla po týdnu k DR a on mi napsal askorutin a pichnul ještě jednu injekci na zavinutí dělohy. Tohle mi fakt zabralo.
zajdi si raději k DR na UZ jestli je děloha dobře vyčištěná. Pro jistotu. ![]()
Na bolest při zavinování dělohy by měl líp jak brufen zapůsobit algifen, je přímo na bolest hladkého svalstva, dává se i při bolestech např močáku, když je zánět.
Jinak po revizi je riziko zánětu dělohy, to prý bolí jak prase, pokud máš pochybnosti, tak zajeď na pohotovost, okouknou, zda tam není něco v nepořádku a aspoň by ti mohli napsat ten algifen.
Přeju, ať to brzy přebolí
Já na UTZ byla včera než mě poušteli a dr říkal že budou ještě nějaké jakoby „zbytky“ takže to bude aqsi od toho ale pokud to do pondělí nebude ok hned ráno tam zaběhnu…
Mě dělali revizi po vyvolávaném potratu ve 21tt. Krvácela jsem jako po porodu, myslím že 4 týdny jistě a první týden jsem měla bolesti jakoby menstruační - kontrakce na zavinovábní dělohy. Ale nebolelo mě to strašně, prostě tak nějak mestruačně. Jestli máš velké bolesti zajela bych si do nemocnice, kde ti to dělali, ať tě radši zkonrolujou…držím pěsti! ![]()
Já jsem měla potrat ve 20tt a bolesti jsem měla asi týden a krvácení taky potom se to srovnalo.Začala jsem pít kontryhelový čaj prý se po tom rychleji zavinuje děloha tak možná to bude tím.Ale těch pár dní po potratu jsem se cítila strašně když jsem se trochu hýbala tak to byly hrozné bolesti,neboj to přejde.Po vyvolávaném potratu ve 23tt jsem takové bolesti neměla,ale možná si to nepamatuju protože ten jsem měla už v roce 2009.
ahojky já jsem byla na revizi v 13tt.Břicho mě myslím nebolelo,už nevím.Po pár dnech jsem byla u dr. jelikož jsem moc nekrvácela a děloha se nějak nechtěla stahovat tak mi píchli 2× injekci na stažení,po ní jsem začla hodně krvácet a děloha se konečně stáhla.
Přeju ať je to škaredé období brzy za tebou!!Vím jak moc to bolí ![]()