Obal od tampónu a možný zánět

Anonymní
9.2.11 19:40

Tampon

Dobrý večer…
Stala se mi taková nemilá příhoda, dnes jsem „tam“ objevila špičku od obalu tamponu..Bohužel, menstruace mi skončila minulý čtvrtek, takže už jsem ji tam měla tak týden.. Vím, jsem tele :D Nemáte nkdo podobnou zkušenost? Je velká pravděpodobnost zánětu? Docela se toho bojim. :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7213
9.2.11 19:46

zkusenost nemam…ale slysela jsem o zapomenutych tamponech…radila bych ti zajit ke gydarovi,at te zkontroluje,jestli jsi v poradku…pokud se stydis,tak se pokus to tam „prozkoumat“,jestli tam jeste neco neni a uzit nejake dezinfekcni cipky,ale ja bych radsi sla za doktorem,ja jsem na to srab…mas nejaky vytok?boleni bricha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.11 19:52

Nic abnormálního .. Uvidím, asi to ještě nechám, případně se na tu gyndu zajdu zeptat, jestli je nutný něco dělat. A kdyby něco, hnedka tam poletim. :-)

Děkuju

• Citovat
  • Upravit
24798
9.2.11 19:53

Pokud nemáš bolesti nebo výtok, až tak bych to neřešila, je to kousek plastu, docela „netečný“ materiál, jasně že to asi nebylo nejlepší, ale zas nějakou velkou paniku bych netvořila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.2.11 19:54

A máš nějaký problémy? Výtok, svědění, bolení podbřišku, atd.? Jestli ne, nechala bych to plavat. Můžeš se promátnout, jestli tam nezůstalo ještě něco, ale pokud nemáš problémy, tak to nejspíš nic nebude :wink: A příště většího bacha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.2.11 19:58

Já myslím, že teď, když jsi to vytáhla, tak už zánět nedostaneš :mrgreen: Jestli nemáš problémy, tak bych se na to asi vykašlala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
9.2.11 20:04

ja si to blbe precetla,ja cetla spicka od tamponu…tak pokud je to ten plast,tak bych to neresila…kor kdyz nemas problemy,neboj uz by se to neco rysovalo,kdyby bylo neco sptne…hod to za hlavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
6.4.11 10:57
Anonymní píše:
Dobrý večer…
Stala se mi taková nemilá příhoda, dnes jsem „tam“ objevila špičku od obalu tamponu..Bohužel, menstruace mi skončila minulý čtvrtek, takže už jsem ji tam měla tak týden.. Vím, jsem tele :D Nemáte nkdo podobnou zkušenost? Je velká pravděpodobnost zánětu? Docela se toho bojim. :-(

Stalo si mi to stejné, akorát mi ta špička zůstala na tamponu a zjistila jsem to vlastně hned, jak jsem ho vytáhla. Jak byl nacuclej a ta špička vůbec :zed: Taky jsem měla docela strach, jestli z toho něco nebude, ale v pohodě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taky :D
4.1.13 13:25

Takže nejsem jediný tele? To jsem ráda :D Já teď celkem často špinila a sváděla jsem to na nové prášky, ale už asi znám příčinu. Uvidim jestli to odezní a za týden mám jít stejně na gyndu. Ale tohle jsem fakt nečekala :D

• Citovat
  • Upravit
melanie123
13.8.13 20:58

Mne sa stalo už oboje, najprv som si tam špičku obalu nechala, no vytiahla som ju spolu s tamponom a druhýkrát mi to už bohužiaľ zostalo „tam“… A pekne to potom svrbelo, snáď nebudem mať vážnejšie problémy a rýchlo to prejde… :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa