Řezání u močení
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zanet mocovych cest. Zajdi za praktickou at ti da ATB a hodne hodne mega pij cistou vodu, aby se ti bakterie vyplavily a nemnozily. Muzes si koupit i brusinkovy sirup v lekarne, ten snizuje adhezi bakterii k moc. cestam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsou to typické projevy pro zánět močových cest. pokud nechceš antibiotika, doporučuji hodně pít+ brusinky a koupit si v lékárně třeba urinal akut. Pokud to nepřejde nebo se to bude horšit tak k lékaři a ten dá antibiotika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli máš zánět močového měchýře, jako že to tak vypadá, tak švisti k doktorovi, bez antibiotik to nepůjde. A nic z lékárny ti na rozjetý zánět nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zajimavy…ja beru atb na anginu a paleni mam taky Nemusi to znamenat nic, zvlast kdyz nemas
teplotu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Může to být počínající zánět močových cest.
Ale já tohle mám, vždy před Menzesem
Musím nahřívat, brusinky a teplou vanu… hlavně nohy v teple. Jakmile mi
menzes začne přestane to. Dříve jsem trpěla na záněty močáku, teď po
porodu se mi stává to co popisujete před Menzesem.
Pokud by se to, ale zhoršovalo, zajit k obvodnímu ( nejlépe vzít ranní
moč rovnou sebou)
Ps: když jsem měla zánět, skoro vždy to bylo nesnesitelné a vždy
teplota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jagwa píše:
Zajimavy…ja beru atb na anginu a paleni mam takyNemusi to znamenat nic, zvlast kdyz nemas teplotu.
V životě jsem měla asi čtyřikrát zánět močových cest a to docela silných. Teplotu jsem u toho neměla ani jednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Časté močení jako příznak těhotenství (silné, slabé?)
- Kontrakce - šíleně bodavá bolest uvnitř... a při močení...
- Řezání při orgasmu po porodu
- Příznaky těhotenství, caste moceni
- Pálení a řezání při močení, 4 dny po porodu
- Nevolnost, nadměrné močení po odběru vajíček
- Časté močení, příznak těhotenství?
- Močení před KET
Dobrý, potřebovala bych pomoct. Dnes když sem šla ráno na wc, bylo vše tak jako vždy. Když sem ale šla podruhé, cítila jsem řezání, bolest při močení. Jinak když sedím nebo něco dělám, necítím nic. Jen když močim. Krev se taky neobjevuje. Mám před menstruaci. Čím myslíte ze by to mohlo byt? Dekuju moc