Rezervace bytu u pronájmu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.2.14 12:38

Rezervace bytu u pronájmu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat asi někdo neví když je u bytu k pronájmu psané rezervace asi na prohlídky bytu můžou chodit ještě další zájemci? Včera jsem se konečně po 14 dnech domluvila s makléřem na prohlídku bytu a to na 10.2.(makléř to bral podle sebe jak mohl, né podle mne jak můžu),včera na sreality ten byt už nebyl ale na jejich stránkách bylo psané aktivní a dneska je psané rezervace. Makléř mi ještě nevolal že by byla nějaká změna. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
4.2.14 12:43

Ja myslim, ze pokud je psana uz rezervace, ze se prohlidky uz nekonaji, jedine, pokud by si to (kupujici ci ten co si to chce pronajmout) rozmyslel a seslo z toho, tak by zase byly dal prohlidky, :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
4.2.14 12:46

Rozhodně bych zavolala a zeptala se. Ať s tím zbytečně nepočítáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
4.2.14 12:51

Jo taky bych zavolala a optala se, co to jako znamena…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 12:54
@Alises píše:
Rozhodně bych zavolala a zeptala se. Ať s tím zbytečně nepočítáš.

Řekl mi že kdyby byla nějaká změna tak že si dáme vědět. Co jsem mu pokaždý volala tak mi to nebral nebo nevěděl že nebyl v kanceláři, včera mi řekl že marodí, že kdyby nemohl tak se domluví s kolegyní, tak ho nechci otravovat. Volný je až od 15.března to jsem se taky dozvěděla až bůhví po kolikátem telefonátu a makléř se mě ptal jak na byt spěchám a když jsem mu řekla že bych byt potřebovala co nejdřív, tak mi řekl že kdybych něco sehnala do té doby tak že by se nic nedalo dělat. Ten byt má jenom 1 realitka, více realitek to nemá.

• Citovat
  • Upravit
7765
4.2.14 13:04

Tak já bych mu prostě zavolala, že je na stránkách to a to a tak chci vědět co se děje. Pokud by kecal něco v tom stylu, že by zavolal kdyby se něco změnilo, tak bych si nechala vysvětlit, proč to je teda na stránkách napsané.
Nenechat se odpálkovat. Ty něco chceš a on se má snažit. On za to dostane zaplaceno! Na bezrealitky nebo tak není? Majitelé tam bydlí? Nebo jsou tam nájemníci? Uplně upřímně pokud by semnou takto někdo komunikoval, tak bych si do toho bytu zašla. Omluvila se a vysvětlila co tam dělám a řekla, že chci pouze číslo na majitele. Nervala bych se jim domů. Pak bych se sama spojila s majitelem a tomu řekla co a jak. Pravděpodobně bude mít s realitkou smlouvu, takže se to stejně potáhne přes tu realitku, ale od majitele budeš aspoň přesně vědět jak jsi na tom a né jak s tímhle super úžasným makléřem :roll:. To říkám furt, že tuhle práci dělá každý id.ot a pak to tak vypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 13:21
@Alises píše:
Tak já bych mu prostě zavolala, že je na stránkách to a to a tak chci vědět co se děje. Pokud by kecal něco v tom stylu, že by zavolal kdyby se něco změnilo, tak bych si nechala vysvětlit, proč to je teda na stránkách napsané.
Nenechat se odpálkovat. Ty něco chceš a on se má snažit. On za to dostane zaplaceno! Na bezrealitky nebo tak není? Majitelé tam bydlí? Nebo jsou tam nájemníci? Uplně upřímně pokud by semnou takto někdo komunikoval, tak bych si do toho bytu zašla. Omluvila se a vysvětlila co tam dělám a řekla, že chci pouze číslo na majitele. Nervala bych se jim domů. Pak bych se sama spojila s majitelem a tomu řekla co a jak. Pravděpodobně bude mít s realitkou smlouvu, takže se to stejně potáhne přes tu realitku, ale od majitele budeš aspoň přesně vědět jak jsi na tom a né jak s tímhle super úžasným makléřem :roll:. To říkám furt, že tuhle práci dělá každý id.ot a pak to tak vypadá.

Na strankach bezrealitky tam neni, tam se divam kazdy den ale porad to je stejny uz od ledna, co to sleduji, v tom byte je podnajmu mlada holcina, majitele toho bytu tam nebydli.Ja uz od zacatku s timhle maklerem mam nejake problemy, prvni to bylo ze jsme sem u nemohla dovolat, pak jsme to zkusila na pevnou, to mi zvedl s tim ze mi zisti kolik je inkaso, ze do hodiny mi zavola, tak se nestalo, tak jsem pak jeste mu volala ale mobil mi nebral.Na druhy den mi volala jeho asistentka s tim ze co jsem po nem chtela, tak jsem rekla ze jsem chtela vedet kolik je inkaso a domluvit si prohlidku bytu, na to mi rekla ze se podiva do pc rekla mi ze zaloha na plyn je 1 600kc, voda na 1 osobu 250kc a ze tam maji psane elektriku ale neni uvedena castka, ze zavola majiteli, to mi hned volala zpet, ze majitel nevi jake mel zalohy byvaly najemce, ze mu bude volat a ze ten den mi zavola ona nebo pan makler, ten den mi nikdo nevolal, tak jsem to pak zkusila ja ze jsem volala kolem 16hod.pan makler mi to nebral, tak jsem hned volala te asistentce a ta mi rekla ze asi mi jeste nevola, jsem rekla ze ne a ona na to mi rekla ze neni uz v kancelari, ze je patek a ze mi urcite makler zavola. Makler mi pak volal s tim ze to nechame na dalsi tyden ze jak bude mit cas, ze v pondeli jde dopoledne na zakrok, to mi pak volal v sobotu s tim ze na pondeli odpoledne to zkusi domluvit s majitelkou a ze mi da vedet, bylo pondeli 15:30hod. a porad jsem nic nevedela, tak jsem mu volala a to mi rekl ze se nemuze dovolat majitelce a ze tam bydli jeste mlada holcina a ze nevi kdy ten byt bude volny, ze mi pak zavola.To mi pak volal ze ma nove informace ohledne toho bytu a ze ten byt bude volny az od 15.brezna, ze ta mlada holcina se ma stehovat na zacatku brezna, to se me ptal jak spicham na byt, jsem rekla ze ho potrebuji co nejdrive, na tom i rekl ze kdybych do te doby neco nasla ze se neda nic delat, domluvily jsme se ze mi zavola za tyden teda vcera, vcera jsem mu volala s tim ze bych se chtela domluvit na prohlidku bytu a to mi rekl ze neni v kancelari ze jak bude v kancelari ze mi zavola, pak mi volal kolem 14hod. s tim ze teda prohlidku bytu si domluvime na 10.2.na odpoledne ze on drive nemuze casove, na ke konci hovoru z neho vylezlo ze marodi a ze kdyby neco ze tam posle kolegyni teda asi bude moc, ze marodi a kdyby byla nejaka zmena ze si dame vedet. Já si hledám i tak něco jiného, nespoléhám na tento byt.

• Citovat
  • Upravit
7765
4.2.14 13:25

Pokud tento byt chceš tak bych tam zašla a od té mladé holčiny si vzala kontakt na majitele. Pak už hovořila s ním. Pan makléř bude asi velký profesionál :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 13:33
@Alises píše:
Pokud tento byt chceš tak bych tam zašla a od té mladé holčiny si vzala kontakt na majitele. Pak už hovořila s ním. Pan makléř bude asi velký profesionál :roll:.

Já právě že nevím asi ta holčina mi da tel.na majitelku nebo majitele a ještě mám obavy z toho jak ona nebo on zareaguje když se ozvu s tím že o byt mám zájem. Včera mi makléř řekl číslo popisný baráku ale nevím zvonek a nevím asi někdo bude vědět kdo tam pronajímá byt, jestli mi řeknou jméno toho zvonku na koho mám zazvonit.

• Citovat
  • Upravit
7765
4.2.14 13:44

Tak já bych té holčině řekla, že jsem zájemkyně o ten byt, ale že s makléřem není domluva vůbec a že kolikrát nebere ani telefon a proto bych se ráda spojila s panem majitelem. Když nebude chtít dát číslo, tak bych jí dala svoje ať ho předá majiteli.

Pokud by mi dala číslo, tak bych majitelovi zavolala a tomu bych řekla to samé, že s makléřem není komunikace a proto si chtěla mluvit přímo s ním.

Já bych se toho nebála. Nikdo ti hlavu neutrhne. Je fakt že tohle bych dělala v případě velkého zájmu jinak bych hledala dál. Tohle bude jeden velký průser třeba při sepisování či podepisování nájemmí smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
4.2.14 14:01

Zavolej tomu makléři a optej se na tu rezervaci, pak v tom budeš mít třeba víc jasno.

Já takhle loni sehnala byt kamarádce. Byl nabídnutý realitkou k pronájmu, ale domluvila jsem se s paní, co v té době v bytě žila a ona mi dal telefon přímo na majitelku. Ještě k tomu sama majitelce zavolala a mou kamarádku jí doporučila. Dohodnuté návštěvy realitky se uskutečnily, ale paní zájemcům byt rozmlouvala. Poslední slovo měla majitelka a ta byt pronajala mé kamarádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.14 17:33

Pan makléř mi teďka napsal sms, že byt je rezervovaný, prohlídka bytu tím pádem odpadá.

• Citovat
  • Upravit
18259
4.2.14 18:10

Ja ti muzu rict, ze jsem dneska taky pekne nas…na i zklamana, tyden nas taky jeden makler tahal za nos, uprimnost mu nic nerika, s jeho realitkou uz nechci mit nic spolecneho…at jdou takovy do pr…le :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí