Režim při zánětu středního ucha u 4letého bez teplot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1371
9.1.14 08:12

Režim při zánětu s.ucha u 4leťáka bez teplot?

Ahoj,
4letej syn, zánět stř. ucha včas chycenej, bez teplot a bez bolesti, bez změn chování - má ATB.

Může se ven? Samozřejmě žádný lítání ani vystavovnání se sluníčku, ale prostě s odrážedlem na procházku??? Mám ještě roční mimino a ven bych ráda šla s kočárem.

Doktorky jsem se neptala, no :oops:… tak holt emimino :)

Dík za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2653
9.1.14 08:19

Ahoj, myslím, že při zánětu s ATB by měl být spíš klidovej režim doma…ty ATB sice příznaky eliminují, ale zánět tam samozřejmě pořád je. Když bude venku řádit na odrážedle, tak večer ty teploty klidně mít může. Za sebe bych to vůbec neriskovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
9.1.14 08:20

Nehledě na to, že zrovna záněty středního ucha mají hodně vysokou recidivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.1.14 08:27

Rozhodně bych mu nedala odrážedlo :think: když už, tak max chůze :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
9.1.14 08:32
@martina.se píše:
Rozhodně bych mu nedala odrážedlo :think: když už, tak max chůze :think:

Aha, já právě myslela, že bez odrážedla hrozí to, že bude běhat a že s odrážedlem se pohybuje vpřed s menším vypětím sil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
9.1.14 08:36

@Rampepurna taky jsme měli bez teplot, ale s ATB. Byli jsme doma, max. jsme zajeli autem za babičkou a tam byl taky doma. Dr. říkala, že zánět není žádná sranda. Syn mi ještě párkrát říkal, že ho to bolí…za týden byl klid a dalo se to vydržet. Za mě bych tedy s ATB byla doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
9.1.14 08:37

Dobrá dobrá… raději teda počkáme a budem doma. Na půlhodinový vysmradění kolem baráku půjdem tedy až později.
Určitě bych ho nenechala lítat na hřišti, běhat, na slunku, dlouho venku, nechat ho zpotit atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
9.1.14 08:39

Na jak dlouho má atb a jak dlouho je užívá? tak 2 dny před dobráním bych na chvilinku na čerstvý vzduch šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
9.1.14 08:45

@Rampepurna V tom případě záleží na tobě, ne? Ty jsi maminka, tvá zodpovědnost. Pokud si myslíš, že už je vše ok, tak jdi na půlhodinový vysmradění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
9.1.14 09:22

@Rampepurna Ven bych ho vzala pouze kočárkem, ale tandem doma asi nemáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12748
9.1.14 09:23

Můj 4letý syn, měl zánět ucha hned ve Středu po Vánocích. dostal ATB a ven jsme šli až na Nový rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.1.14 10:31

Bez odrazedla na kratkou prochazku v kocarkovem tempu bych sla po treba trech dnech uzivani. Samozrejme tlusta cepise pres usi.
Hnit se ctyrletakem doma je peklo, muj ma taky zanet usi, ale bez ATB, jen otobacid - poslala jsem ho na pisek na pul hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
9.1.14 13:29

Když měla dcerka zánět středního ucha, tak Dr. říkala, že nemáme nikam chodit, ale ona měla ošklivý zánět s horečkami. Šly jsme až po první kontrole u Dr., když se to dobře hojilo a pouze v kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí