Rh- a manžel neví?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1376
16.6.06 08:44

Diana, tak pozeram, ze nie som sama, asi sa to tu u nas tak robi :-)
Moj muz prave nemal ziadne potvrdenie o krvnej skupine (musi byt z labaku) takze musel na odber.
Luciiaasekk-mala by si to oznamit gynekologovi a mal by si ta strazit s tymi protilatkami.
Vraj obvykle ani pri 2 tehotenstve nebyvaju az take velke problemy (aj ked viac ako pri 1.), ale pri kazdom dalsom tehotenstve sa to riziko zvysuje.
Ale neboj, oni ked o tom vedia a podchytia to, tak to vedia riesit u mimina po porode.
A mozno ziaden problem mat nebudes, len je fakt dobre to sledovat a vediet o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
27.7.06 20:35

Ahojky,

tak já jsem taky A1 Rh- v těhu mě braly krev 3× a manželovu chtěli taky

poprvé jsem je měla prý hodně vysoké (na 5. týden), aby taky ne, kyž jsem byla před 10 lety na interupci a injekci jsem nedostala a dozvěděla jsem se, že jsou zvýšený jen ty „tepelný“ :?: , ale to už jsem neřešila, protože jsem věděla, že manžel je 0 Rh-.

Pak normálně zmizely a chtěla jsem vědět jak je to možný, bohužel Dr. se to nechtělo zrovna vysvětlovat a tak mi jen řekla, že to souvisí s manželovou skupinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
27.7.06 21:08

Ahojky,

mám AB- a u gynekologa se ptali, jakou krevní skupinu má manžel a jestli mám od toho nějaký papír, říkali, že předpokládají, že je otcem dítěte. Tak jsem jim donesla lísteček od jeho praktické doktorky(má A+). A celé těhotenství mě sledovali na prtilátka a malá má AB+.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
31.7.06 11:06

luciiaasekk- já mám B- a bývalý manžel měl 0+. Po každém porodu mi píchali anti-D globulin, protože měli děti Rh+ po manželovi. Po nejmladším jsem si to už píchnout nenechala, protože jsem další dítě neplánovala. Jenže člověk míní a život mění. S manželem jsme se rozešli a já si našla partnera s kterým čekáme miminko. Dr. se nad tím moc nepozastavoval a protilátky mám zatím negativní…jo a příteli krev nebrali( manželovi tenkrát ano), tak nevím přesně jak to je…snad to bude v pořádku.
 http://www.snugglepie.com/ezb/580042.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky