Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Byla jsem na Kosu 2015 tedy v dobe nejvetsi vlny uprchliku a ac jsem ostrov procestovala, na zadneho jsem nenarazila. Ale jiste, na tebe tam uz cekaji… s takovym pristupem zustan doma. ![]()
Byla jsem loni a v centru Rhodosu jsme potkali dvě skupinky matek s dětma. A ty byly faaakt nebezpečné
přestaň číst idnes a zůstaň raději doma ![]()
@Alushka.S Letos jsme Rhodos procestovali se dvěma malými dětmi a cítila jsem se naprosto bezpečně.
Vrátili jsme se z Rodosu ted ve středu, žádného imigranta nebo tak jsme neviděli, připadá mi tam klid, prostě ostrov, jen letiště se opravuje tak to to docela šílený, ale jinak bych řekla že uplně v klidu sedá jet
@Megerka moc díky za reakci. Byla jsem v klidu, jen mě nějak rozhodil ten článek, že je Rhodosu lepší se vyhnout. Užívejte dovolenou. ![]()
@Alushka.S píše:
@onajeblond moc díky za reakci
Za nic, neboj litá se všude o sto šest 😁
Ahoj, byli jsme na Rhodosu loni v září, procestovali jsme celý ostrov, nikde jsme na žádné migranty nenarazili, všude klid a pohoda, jen v hlavním městě jsem viděla jednu mladou ženu žebrající s dítětem
..
Taky jsme měly tuto obavu z migrantů, ale byly jsme v klidu a dovču si užily ![]()
@korneli moc děkuju za reakci. Takže jste na žádné ani nenarazili?