Řidičák A2
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Řidičák A2
Zdravím motorkarky a motorkare. Jdu za vámi s otázkou, jak probíhaly vaše jízdy a zkoušky. Na co si dát pozor a co je asi nejhorší. Čekám na první jízdy a bojím se. Bojím se hlavně cvičáku. Děkuji Vallantha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Vallantha píše:
Zdravím motorkarky a motorkare. Jdu za vámi s otázkou, jak probíhaly vaše jízdy a zkoušky. Na co si dát pozor a co je asi nejhorší. Čekám na první jízdy a bojím se. Bojím se hlavně cvičáku. Děkuji Vallantha
Nejtěžší pro mě byla osmička na cvičišti, jinak vše v pohodě. Slalom i brzdění na pohodu. Jízdy v terénu úplně v pohodě. Já měla jen problém trochu se stabilitou, protože jsem malá a dělala jsem A a v autoškole měli vysoké motorky. Ale když jsem se naučila vysedávat a našla si správné místo k sezení, bylo to v pohodě. Jezdila jsem ale jen na jediný Ačkový motorce, z dalších jsem prostě na zem nedosáhla. Učila jsem se teda na menších A2 a když jsem to uměla,, šla jsem na tu větší. Jinak ty zkoušky teď jsou vopruz oproti tomu, co bylo ještě před pár lety. Nevím, jestli tě někdo učí mimo, ale mě učil partner na zahradě a určitě to bylo super. Jinak přes 20 let řídím auto, takže jsem to měla jednodušší, co se pravidel týče.
Kde to děláš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vallantha píše:
Jednoduché pravidlo při osmičce i otočce do U - kam se díváš, tam mašina pojede.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kadet Biegler píše:
Jednoduché pravidlo při osmičce i otočce do U - kam se díváš, tam mašina pojede.
Přesně tak a najednou to z ničeho nic šlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kockazvysocan budu dělat v Děčíně u čicmance. Přítel mě učí mimo. Dokonce na mě čeká už i mašina v garáži takže mám i motivaci. Nejvíce mám strach z brzdění a krizového uhybu. Pak mám respekt z osmičky ale zatím jsem zkoušela jen větší 8, na menší jsem si ještě netroufla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vallantha píše:
@Kockazvysocan budu dělat v Děčíně u čicmance. Přítel mě učí mimo. Dokonce na mě čeká už i mašina v garáži takže mám i motivaci. Nejvíce mám strach z brzdění a krizového uhybu. Pak mám respekt z osmičky ale zatím jsem zkoušela jen větší 8, na menší jsem si ještě netroufla.
Já bych měl zas hrůzu z velkých osmiček. ![]()
Jo takový pevný dvoječky, kdyby byly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit