Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim mam takovy dotaz pred rokem jsem dostal zakaz 2 roky ted je to polovina trestu ale jsem i vybodovany poslal jsem zadost a prominuti poloviny trestu jaka je moznost ze mi to prominou? Diky za normalni odpovedi ![]()
@Ondrazzz píše:
Zdravim mam takovy dotaz pred rokem jsem dostal zakaz 2 roky ted je to polovina trestu ale jsem i vybodovany poslal jsem zadost a prominuti poloviny trestu jaka je moznost ze mi to prominou? Diky za normalni odpovedi
No, dostal jsi zákaz na dva roky. Jsi i vybodovaný, takže bych s prominutím moc nepočítala.
@Ondrazzz píše:
Zdravim mam takovy dotaz pred rokem jsem dostal zakaz 2 roky ted je to polovina trestu ale jsem i vybodovany poslal jsem zadost a prominuti poloviny trestu jaka je moznost ze mi to prominou? Diky za normalni odpovedi
Ne, manželka ti to nepromine a další mimino si s tebou nevyrobí. Odpověděl jsem ti dostatečně s ohledem na zaměření serveru, na kterém se ptáš? ![]()
Jak musí člověk řídit, aby byl vybodovanej a ještě se zákazem?
![]()
@arinecka mam kamarada se stejnym pripadem a prominuly mi to
Nevim, jak to chodi, ale s ohledem na ostatni ucastniky silnicniho provozu doufam, ze ti to ted neprominou. Byt tebou, tak se stydim a ne se jeste snazit, aby ti zkratili trest! Podobne hovado mi malem zabilo dceru.
Dodam, ze se lecila 4 mesice a zustala ji jizva na obliceji.
Příspěvek upraven 12.09.22 v 16:56
@rmot ptaj se tu lidi i na tyhle otazky nevim co ate hned chytri
@Janča6 diky pani soudkyne vubec sem nepiste nemam na takovy blbce naladu
Krom toho budeš k vrácení ŘP potřebovat i psychologické vyšetření.
@Ondrazzz píše:
@arinecka mam kamarada se stejnym pripadem a prominuly mi to
Nevěřím, když máš zákaz + jsi vybodovanej, tak je lepší, když se ještě minimálně rok na silnici neukážeš. Tyhle tresty se nedávaj pro srandu králíkům.
@Ondrazzz píše:
@Janča6 diky pani soudkyne vubec sem nepiste nemam na takovy blbce naladu
Nemáš na takový blbce náladu? Četl jsi co psala? Doufám, že ti ten řidičák nevrátěj nikdy.
@Ondrazzz píše:
@rmot ptaj se tu lidi i na tyhle otazky nevim co ate hned chytri
Ono je poledne a ty už jsi ožralej? To se na ten řidičák raději úplně vykašli
Samozřejmě všichni věříme, že normální chlap si založí nový profil na serveru o rodičovství, aby se zeptal na řidičský průkaz ![]()