Řídíte s podpatkama?

Jančakecalka
25.9.15 09:38

Řídíte s podpatkama?

Vím, tohle téma je tak nějak k ničemu, ale zajímalo by mě, jak to jde vám ;)
Dneska jsem měla premiéru, že jsem vezla dceru do školky a vzala jsem si nové botky s podpatkem-6cm, takový silnější. Jako docela v pohodě, ale ty rozjezdy, měla jsem pocit, že jsem za volantem poprvé :oops:
U školky jsem se musela otočit a docela hustý :mrgreen:
Asi si je už nikdy na řízení nevezmu…
Jak to máte vy? Jde vám to nebo jsem jenom já takový pako :mrgreen:
Třeba když jsem v létě viděla některý ženský, jak vylejzaj z auta a maj na sobě děsně vysoká jehly, tak jsem byla v šoku, jak v tom mužou řídit…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
25.9.15 09:40

Je to o zvyku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
25.9.15 09:41

Je to o cviku. Momentálně podpatky moc nenosím, ale i tak jsem před dvěma týdny zvládla odřídit na koncert v 10cm jehlách. :mrgreen:
A výborně se mi s podpatky řídí manželův automat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mowla
25.9.15 09:43

Dá se to zvládnou při kratší vzdálenosti, ale pohodlné to určitě není.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
25.9.15 09:44
@radkka píše:
Je to o zvyku :nevim:

Asi jo, no, ale já si na ně asi těžko zvyknu. Dříve jsem boty na podpatku nesměla nosit kvůli kotníku, ale ted už mi potíže nedělá, tak mužu, ale mám fakt respekt.Ale děsně se mi líběj…

• Citovat
  • Upravit
5801
25.9.15 09:46

Nemám s tím problém. Akorát si člověk pak ty boty vzadu trochu odře :roll:
Já mám aktuální lodičky se silnějším podpatkem 5,5 cm, na čemkoliv vyšším a užším bych se zabila. Teď jsem jela na služebku sto kiláků daleko, vzala jsem si na řízení do auta baleríny. Ale to spíš pro pohodlí, jinak bych to na podpatkách odřídila v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786

Mě to nevadí… Dokonce se mi řídí lip.. Jsem hodně malá a takhle mužů sedět dal od volantu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624

Teď teda neřídím, ale dřív jsem jezdila opravdu hodně a přestože by mi to s podpatky nečinilo žádný problém, z hlediska bezpečnosti jsem s podpatky raději neřídila. Spíš mi vadilo, že jsem neměla dostatečný cit ve špičce nohy - boty. Řídící boty jsem měla vždy v autě a přezutí trvalo pár vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
@monrom píše:
Ani náhodou, nenosim je ani normálně, pač měřim 180 a hrbila bych se ještě víc. :mrgreen: Na řízení musim mít boty placaté a které se zapínají přes nárt i kolem paty, žádné žabky nebo nazouváky. A taky již pět let mám pořád nějaké miminko a nedosáhla bych na madlo kočárku. :lol:Příspěvek upraven 25.09.15 v 09:42

Já mám 168cm, tak to celkem jde u mě, kdybych měla taky 180,tak si je nevezmu, už bych si fakt přišla jako žirafa.
Jo, placatý boty jsou nejlepší a i v balerínách se mi jezdí dobře :palec:
Děs jsou pro mě třeba trekový boty na řízení, to je děs :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
58833
25.9.15 09:47

Určitě je to o zvyku. Na řízení většinou nosím lodičky, které mají podpatek kolem 5cm a nemám s řízením problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
25.9.15 09:47
@Zireael píše:
Je to o cviku. Momentálně podpatky moc nenosím, ale i tak jsem před dvěma týdny zvládla odřídit na koncert v 10cm jehlách. :mrgreen:
A výborně se mi s podpatky řídí manželův automat. :lol:

Tak to jsi fakt dobrá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
16186
25.9.15 09:48

Kdysi jsem s podpatky řídila naprosto běžně, a neměla jsem automat :mrgreen: Člověk si zvykne. Momentálně podpatky nenosím, nebo jen výjimečně, mám automat, tak je v podstatě jedno, co mám na nohou. Kromě žabek, tedy, ty za volant zásadně nenosím. V létě jsem měla v autě hozené baleríny na přezutí (protože žabky obouvám v létě pořád) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1348

Jako vím že to není dobře, ale řídím jak v podpatcích, tak žabkách. Je to o zvyku. A co si budeme povídat s automatem je to taky krapet lehčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790

Pro mě je to právě pohodlnější v podpadkách :mrgreen: Jsem zvyklá mit pořád nohu položenou na spojkovém pedálu. Mám malou nohu a o ten podpatek se prostě vždycky opřu tak, že nemám nohu ve vzduchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3486
25.9.15 09:50

Tak já miluju řízení s podpatkama, jezdí se mi s nima mnohem lépe než s placatýma botama :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová