Řídíte s podpatkama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
25.9.15 09:50

@Jančakecalka neřídím, od té doby, co se mi jednou podpatek zasekl a já se málem vyflákala.. takže do auta kecky, nebo jiné pevné boty, dojedu, přezuju se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.15 09:55

Dříve jedině s podpatky :) bez nich sem řídila asi tak jako kdyz vyzkousis brzdit levou nohou :D ted je mi to jedno… Kazdopadne s rostoucím bříškem oceňuji ploché boty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
25.9.15 09:55

Podpadky nenosím takže v nich neřídím v žabkách jsem řídila klidně, ale jen než se mi narodila malá od té doby se v autě přezouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
25.9.15 09:57

@Jančakecalka Kdyby jsi jezdila častěji, zvykla by sis. Pár let zpátky, kdy jsem vážila méně a nosila podpatky docela často(prakticky každý týden nějaká společenská akce, takže dost vysoké podpatky), jsem hodně jezdila autem. Velké vzdálenosti a dost jsem si to užívala. Mě se v podpatcích řídilo super, snad nejlíp, ze všech bot. :mrgreen: Chlapi nechápali, jak v tom můžu řídit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
25.9.15 10:00

@Jančakecalka já běžně podpatky nenosím a do auta se přezouvám. Mi se v nich strašně špatně řídí, nemám cit, jak už tu někdo psal. Ale jak jedu domů a přezuju si v autě tenisky, tak je to jak papučky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.15 10:01

@roksy25 souhlasím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
25.9.15 10:01

Nevadi mi to.
Ridila jsem uz snad ve vsech typech obuvi, jen v preskacich to fakt nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
25.9.15 10:04

Jde to i se sádrou, podpatky jsou pohoda. :D Jen si musíš vychytat pohodlnej úhel. Třeba mně se líp řešil podpatek v koberečku, než kocour pod pedálem. Jak zabrzdit a nerozšlápnout ho? Od tý doby jedině v kleci, ale podpatky i žabky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
25.9.15 10:06

Já podpatky nenosím a nedokážu si představit v tom řídit :mrgreen: Pro mě je problém už když si mám vzít nové nebo prostě jiné boty než ty, ve kterých už jsem si zvykla. Jakoby se učím znovu řídit :D A v nějakých žabkách nebo nazouvácích, to už vůbec, to jsem zkoušela jednou a už nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
25.9.15 10:09

V podpatcích mi to moc nejde :? tak 3-4cm max a více už neee, mám pocit, že ty pedály necítím, buď mi to chcípá nebo řve, jak bych chtěla vzlétnout a ne se rozjet :mrgreen:
už dlouho jsem vysoké podpatky neměla, ale kdysi jsem vozila v autě lehké tenisky a přezouvala se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
25.9.15 10:11

Za nevhodnou obuv se nedávají pokuty? Škoda, měly by se dávat. Zbytečné riskování a ohrožování. To je takový problém se přezout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
25.9.15 10:11

Já podpatky nosím tak cca 10 - 12 cm, ty širší, jehly nemám ráda. Když jezdím po Praze, tak boty neřeším, ale když mám jet 350 km, tak mám v autě botasky a dlouhé trasy prostě odjezdím v nich. Jsem frajerka, sukýnka, sáčko a botasky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Podpatky mi nevadí, jezdí se mi v nich dobře, ale na dlouhé trasy jsou prostě pohodlnější ty botasky.
A navíc tedy mám v paměti sedadla uložené dvě polohy - jednu na podpatky, druhou právě na botasky :mrgreen:
V balerínách jsem řídila snad jen dvakrát. Nemám je ráda, vadí mi, jak jsou ploché, takže je ani běžně nenosím. Žabky nemám vyzkoušené, také je nenosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
25.9.15 10:15

Podpatky nosim vyjimecne, takze na ne nejsem zvykla, ridila jsem v nich jen jednou a prijemny mi to teda nebylo :D takze ne, neridim v nich, ale asi je to o zvyku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
25.9.15 10:15
@Františka85 píše:
Za nevhodnou obuv se nedávají pokuty? Škoda, měly by se dávat. Zbytečné riskování a ohrožování. To je takový problém se přezout?

dávají, je to ve vyhlášce. Jenže tam se myslím uvádí, že noha musí být jak zepředu tak zezadu pevná, což podpatky nevylučuje ;) Ale třeba ty žabky ano :palec:
Nicméně ještě nikdy se mi nikdo na boty nedíval, to bych musela při kontrole vystoupit z auta, a to se mi stalo jedinkrát, na švýcarské hranici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.9.15 10:17

Řídím jedině v podpatcich nebo na klinku, jak mám řídit třeba v teniskach je to hrůza, špatně šlapu na spojku :mrgreen: je to prostě o zvyku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová