Řídká stolice u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
767
10.2.12 16:07

Řídká stolice

Ahoj, potřebuji poradit. Syn už před týden spí v noci špatně. Co hodině pláče. Dnes jsme mu dali na noc nurofen čípek a spinkal celou noc. Večer se mi po kaši trochu poblinkal a ani jí moc nesnědl. Pak dostal UM a ráno měl kolem 5h taky UM. Pak se po probuzení vykakal (normální stolice) a za hodinku řídká dost zapáchající stolice. Snědl k snídani rohlík a ke svačině nic nechtěl k obědu trochu polívky (jen pár lžiček) a trochu rohlíku. Pak zase se pokakal a byla to opět řídká zapáchající stolice. Uvědomila jsem si že jsem mu dala večer UM od 12ti měsíců (do těch měl pořád do 6ti měsíců), může to být k tomu nebo spíš zuby. Když nemá chuť ani na jídlo. Zatím kakal tu řídkou stolici jen 2×. Co mu mám dát jíst. Moc toho nechce, pár kousků rohlíku a UM.2× za den řídká stolice to průjem ještě není ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
713
10.2.12 16:11

zuby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
10.2.12 17:30

Taky myslim,ze zuby. U nas je vzdy „jakoby prujem“, buzeni v noci i to nechutenstvi-to teda ne vzdycky, ale spis me prijde ze jim vadi ta lzicka do pusy a kousani. Ani treba polivku nebo presnidavku nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
13.4.12 12:42

Ahoj, máme takový problém. Chlapečkovi je 20měsíců a má takovou kašovitou stolici. Není to průjem, jako žádná zelená barva nebo voda, spíš taková malta. Před mým otěhotněním (teď 7.měsíc) měl už tužší bobíky. Potom mu to zřídlo, po prvním trimestru se to zas zlepšilo (občas bobík občas malta) teď je to ale pořád řídké tak nevím. Kaká 1-2× denně v pravidelnou dobu, bříško ho nebolí, má ho měkké na pohmat. Kojím ho už jen ráno a večer. Nemůže to být tím že se mění složení mléka na mlezivo? Největší strach mám že to může být celiakie, máte s tím někdo zkušenost?Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
13.4.12 13:57

@Barush celiakie to nebude,neboj :hug: .Vím o čem mluvíš,procházeli jsme tím cca.půl roku v kuse,ale tak třikrát denně.Byli jsme i na výtěru,nic se nenašlo.Dr. mi řekla,že pokud to není vyloženě voda,nebo tam není hlen nebo krev,neřeší se to.No a koupili jsme v akci sunar a ejhle od té doby bobky :palec: a kadí jednou max.dvakrát denně.Ale vy kojíte,tak nevím.A nelezou mu nějaký stoličky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
13.4.12 16:55

Díky, taky doufám že to mít nebude. Vzhledem k tomu že už normální bobíky měl před mým otěhotnění. nemá tam ani krev ani hlen, teď se dokonce vykadil a mělo to už i takovou konzistenci skoro jak bobík, akorát měkčí no :roll: S těma stoličkama je to taky možný. Když on nám tu pusenu prostě neukáže. :evil: Anebo tím mlékem když jsem teď těhotná. No snad z toho vyroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
3.6.12 13:12

Ahoj holky, můžete mi prosím poradit? Malá má 8m, je kojená, ale večer a někdy dopo před spaním ji dokrmuju UM (nechám jí napít z obou prsů, dokud ona chce a pak si ještě schlamstne -jak kdy, mezi 100-200ml UM) „Problém“ je ten, že od doby, co jí dávám UM má hoodne řídkou stolici, někdy do žluta, někdy do zelena.. a je vždy min. 5× denně zavalená :) Vyzkoušela jsem Nutrilon 2, Hami 2 a na noc Hami Hajaja 2, po všech stejné. Mám UM změnit? Co třeba zkusit Sunar? Prý někdy děti zabetonuje, tak by třeba mohl pomoct nám to vrátit do normálu.. Díky za rady holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí