Umělý spánek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
10.2.12 10:08

umělý spánek

Čtyřletý syn byl týden týden v umělým spánku, teď se probouzí. Chtěla jsem se zeptat jestli některá z maminek má nějaké zkušenosti. Díky Alena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
12.2.14 12:45

Nevíte, zda osoba v umělém spánku vnímá, co jí někdo povídá (nebo alepoň že někdo jí něco povídá), zda vnímá chycení třeba za ruku a tak??
Děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3605
12.2.14 12:57

Jak byl syn v umělém spánku, tak jsme si s ním povídala a on pootevřel oči - několikrát- pořád jsem se ptala doktorů, jestli fakt spí a oni mi říkali, že mě slyší, ať na něho mluvím, ale prostě spí. Pochopila jsem to tak, že to máš stejně, jako když ty spíš, taky třeba někdy otevřeš oči, případně se pohneš, ale ráno to vůbec nevíš… Podvědomě to asi vnímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.2.14 12:58
@Lenka512 píše:
Nevíte, zda osoba v umělém spánku vnímá, co jí někdo povídá (nebo alepoň že někdo jí něco povídá), zda vnímá chycení třeba za ruku a tak??
Děkuji. :kytka:

NE, NEVNÍMÁ, TVDĚ SPÍ.

• Citovat
  • Upravit
Vartová
12.2.14 12:58

@Lenka512 Vnímať podvedome by to mala. Takže určite je dobré danej osobe, aspoň takto pomáhať!

• Citovat
  • Upravit
426
12.2.14 13:32

Byla jsem týden a myslím si, že některé věci si z toho období pamatuju, ale né jasně, ale jako sny ve kterých bylo to co mi daná osoba říkala, atd…takže za mě mluvit, chytat za ruku, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.2.14 13:37

Byla jsem v umělém spánku v loni v listopadu. Nepamatuji si vůbec nic. Ale myslím, že to neznamená, že jsem nic nevnímala, jen si to nepamatuju. Umázlo mi to i nějaký ten den, než mě uvedli do umělého spánku. Určitš na něj mluvte, zpívejte, aby věděl, že tam jste. Když člověku není dobře nejvíce vnímá zvuky.
Držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.2.14 14:10

Možná i třeba mu číst nějakou jeho oblíbenou knížku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.2.14 14:18

Jejda to jsem ale popleta, až teď jsem si všimla, že úvodní dotaz je z roku 2012. :oops: Ale i tak doufám, že vše dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
12.2.14 14:19

@Lenka512 podvědomí určitě pracuje, po probuzení si to člověk třeba nepamatauje, nebo jenom tak útržkově…ale povídáním, poslechem oblíbené hudby člověk nic nezkazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.18 19:12

Otazka

Jaktož jsem plugin v umělem spanku na mamku po padu :mrgreen: :nevim: :nevim: z 5 Patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
7.7.18 19:14

@Pan Damian jseš trapný :zed:

• Citovat
  • Upravit
8.7.18 08:29

@elot Jen cchi odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.18 10:32
@Pan Damian píše:
Jaktož jsem.mluvil v umělem spanku na mamku po padu :mrgreen: :nevim: :nevim: z 5 Patra
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí