Omrzliny na tváři

Anonymní
9.2.12 17:02

Omrzliny na tváři

Dcerka už má třetí den rudé tvářičky jedna i mírně nafialovělá, a nevím jak se toho zbavit. zmizí to samo?. Má to určitě z mrazu, v pondělí jsme byli venku-asi 20min, musela jsem něco vyřídit tak jsme šly pěšky v tom mrazu(byla namazaná)jak jsme prisly domů tak byla uplne rudá z toho mrazu no a ted to má pořád a už je čtvrtek, takže už 3dny. Nevím čím ji mazat aby se to ztratilo co myslíte??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
9.2.12 17:04

tak to byla namazana kremem a v nem byla asi voda, delaji to i nektere co maji byt zimni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.2.12 17:11

My používáme Niveu proti větru a chladu a naštěstí se nám nic takovýho nestává. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.2.12 17:32

já skoro všechno mažu obyč. modrou indulonou. Byli jsme minulý týden na horách v Itálii a kluci pak měli taky podrážděnou pleť na tvářích i přes mazání. Pořádně jsem promazávala indulonou a jsou jako kdykoli dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
9.2.12 17:34

Na ven jakýkoli hypoalergenní dětský krém do nepříznivého počasí a na noc na ošetření toho, co má teď, Lipobase Repair. Děláme my ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
9.2.12 18:01
zanetka píše:
já skoro všechno mažu obyč. modrou indulonou. Byli jsme minulý týden na horách v Itálii a kluci pak měli taky podrážděnou pleť na tvářích i přes mazání. Pořádně jsem promazávala indulonou a jsou jako kdykoli dřív ;)
¨

Protože indulona vodu obsahuje. Krom mrazu je dobrá skoro na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
9.2.12 18:10

U nás pomohl Bephanten :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.2.12 18:24

mazat vazelínou

• Citovat
  • Upravit
1649
9.2.12 18:30

nám pomohl na omrzlinku sudocrem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 20:23

Mažu už 3dny bepanthenem, i ven byla právě namazaná bepanthemen ale nevím jestli je dobrý do zimy. Tak zkusím ten sudocrem ten mám doma. Kdy myslíte že to zmizí? Má to už od pondělka pořád stejně a to jsme nebyly od pondělí venku, tak jsem z toho celkem špatná. :(

• Citovat
  • Upravit
2964
9.2.12 21:06

Mazat, mazat, mazat. Promašťovat. Čím mastnější, tím lepší. Kdo maže, ten jede! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
9.2.12 21:09

Náš malý to měl taky, pomohl Bepanthen a mazali jsme pořádnou vrstvou krému Bubchen, do dvou tří dnů to zmizelo :) Tyhle mrazy jsou nejhorší, možná to bude trvat dýl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
9.2.12 21:09

já to namazala na noc a druhý den se to začlo ztrácet. Hlavně když je větší mráz tak nechodit ven (v rámci možností)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.12 12:48

Tak ty cervené tváře má pořád už je to 5dní a za tu dobu jsme nebyli venku, nevim proč to pořád má. Myslíte že bude lepší když třeba v pondělí raději navštívím dr? zdá se mi to i takové tvrdší ty lícka když ji na to sáhnu. :(

• Citovat
  • Upravit
399
14.2.12 01:09

já prý jsem jako batole našim venku také omrzla a ve tvářích jsem to měla přes půl roku :( asi nakonec to zmizelo :palec: tak snad to u vás nebude tak dlouho…
malou ven na základě této osobní zkušenosti v mrazech raději vůbec neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+