Magnetická renozance, dcera 4 roky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.2.12 19:06

Magnetická renozance-dcera 4 roky

Ahojky byl někdo prosím na magnetické renozanci?dceru budou uspavat,posílaji nás pač před měsicem měla silné bolesti hlavy z ničeho nic.jinak už si nestežuje.jen co to vyšetření obnaší?jak jí po tom bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5799
7.2.12 19:10

vyšetření trvá cca 25 minut, uspávat jí budou, protože by to v tunelu nevydržela bez hnutí, pak bude ospalá a trochu praštěná, jinak jí nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 19:13

jéé vážně jo??mě tady znamí nakecali že to bude strašný že bude uspaná 4 hodiny i víc a že bude po tom celá špatná že ji bude moc zle,myslím že děti snašejí lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.2.12 19:16

nA MAGNETICKÉ RESONANCI JSME BYLI, KDYŽ SYNOVI BYLY TŘI ROKY- nebyl uspán, byl jen oblbnut

• Citovat
  • Upravit
byron
7.2.12 19:17

Syn byl po vyšetření relativně v pohodě, nic hrozného.

Ted si ale říkám, jestli byl uspán, já nevím, já myslím jenom že měl takové to oblbnutí

• Citovat
  • Upravit
5799
7.2.12 19:17

neboj, bude uspaná na nezbytně nutnou dobu, cca na tu půl hodinu, je pravda, že každý to snáší různě, malej byl uspanej před 14 dny na 15 minut, pak byl chvilku spavý, ale jinak mu nic nebylo, nesměl po tom nějakou dobu pít a jíst, kvůli zvracení, ale po hodině už řádil jako tajfun ;) nechápu kdo z toho co má, když zbytečně stresuje mámu :hug: zvládne to určitě lépe jak ty :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 19:18

a NEMUŽE SE DCEŘI NIC STÁT?MÁME NAPSANO V CELKOVÉ ANESTEZII,A ŽE TAM BUDEM ASI 3DNY.MOC DĚKUJU ZA ODPOVĚDI :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.2.12 19:20

No, já měla taky strach- celkově, i jak dopadne vyšetření. Syn byl OK, to, víš, jsm eráda, že už to máme za sebou…
Určitě to bude v pohodě- uvidíš…

Asi je vyšetření nutné?

• Citovat
  • Upravit
7.2.12 19:22

prý se jim něco nezdálo tak nás poslílaji do motole a prej tam bude asi tři dny to nevím proč,moc děkuju byron a je u synka taky vše v pořádku?a pustili vás hned domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
7.2.12 19:22

neboj,je to vysetreni bez vedlejsich ucinku,mala na tom byla v 5 mesicich,bez narkozy teda,bylo to hrozne,celych 20 minut prorvala,bala se,ale narkozu ji nechteli davat
jde o to,ze tam je ramus a je potreba se nehybat

• Citovat
  • Upravit
5799
7.2.12 19:36

tak možná k tomu bude mít ještě nějaké testy, samotné vyšetření je nebolestivé, jen je to celkem hlučné a bez hýbání to vydrží sotva dospělí natož dítko. byla jsem tam před měsícem. Ať je vše v pořádku :hug: neboj bude u ní anesteziolog ten si jí pohlídá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.12 19:39

šošannáh moc moc děkuju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
7.2.12 19:43

neni zač :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.2.12 19:50

Ahoj, my chodime kazde 3 mesice od te doby co se maly narodil a to uz ma 26 mesicu. Nas maly je po kazde uspany,ale tri dny tam teda nejsme:)
Anesteziolog mu da ether a pak uz mu da injekci a to ja odchazim. Nase vysetreni trva asi 60 minut. Me zavolaji kdyz se znova probouzi a odvezeme ho na oddeleni. Nevim jestli porad jeste plati, ze v CR zakazuji krmit po anestetikach, ale pokud ano tak doporucuju porusit a nakrmit, protoze to jedine pomohlo aby maly neplakal. Hned napapat:) Ale ted kdyz je starsi tak to zvlada mnohem lip a ani neplace, takze dcerka bude urcite v poradku :srdce: . Kdyby jsi mela jakoukoli otazku, ptej se mam s rezonanci mnoho zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
7.2.12 19:50

My byli pět dnů- ale my měli další vyšerření. A my byli z úplně jiného důvodu. Nám našli, co jsem čekala.

Jinak myslím, že tam byli jen jeden den, co šli pouze na hospitalizaci, nebo dva(thomayerovka)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA